středa 31. srpna 2022

Zpětná klapka dn 80

RAMENO KE ZPĚTNÉ KLAPCE , 15 kus. KLAPKA ZPĚTNÁ PN 1 2PN 1 kus. Zpětná klapka ESBE VCA 1DN 15. Přírubová zpětná klapka (kulička) - série 07-.


DRENO Kalová zpětná klapka přírubová DN 80. Je určen pro vodu a jiné neagresivní kapaliny a .

Série 5Předsestavená skupina: Rev. Internetový obcho dovoz pro celé Čechy - Mezipřírubová vodorovná zpětná klapka DN , mm s pružinou. Důvo proč si nás oblíbily velkoobchody se sanitární technikou a čerpadly, a instalatéři: U Zehnder Pumpen obdržíte všechny čerpadlové systémy a zařízení ve . Určeno: pro surovou vodu a neagresivní kapaliny s pracovní teplotou do 70°C.


Materiál: těleso a disk šedá . STYLE od Raiffeisenbank Zjistit více. Doba dodání (od obdržení platby). ANSI: Pro mezipřírubové zpětné klapky DN- DNmusíte použít lemové nákružky ANSI s následujícím.

POUŽITÍ Samočinný orgán zamezující zpětnému proudění pracovního média. VG Mosazná zpětná klapka DN- PN- plastový plovák s pružinou. Kotoučová zpětná klapka se středícím kroužekem pro umístění mezi dvě příruby. Dimenze: DN - DN 35 PN 1 materiál EN - GJL - 2(GG 25),. Klapka zajišťuje jednostranné proudění vody a zamezuje proudění vody zpět.


ZETKA zpětná klapka PN bezpřírubová (dále jen zpětná klapka ) dle KAT 15. Klapka uzavírací centrická mezipřírubová - Typ ABO 6pdf. Ventil zpětný s koulí závitový - Typ L10. Nabídka kanalizačních zpětných klapek pro ochranu budov proti zaplavení a vzdutí odpadních vod. Rozsah použití klapky s kovovým těsněním.


Klapky mají možnost ruční aretace. Kč, aktuálně ks, v úterý u Vás, ks. Provedení RV se zpětnou klapkou v obsahu dodávky. VG Valogin Mosazná zpětná klapka DN- PN- plastový plovák s pružinou . ABO valve Klapka zpětná 824F DN, PN16.


Vzduchotěsná zpětná klapka KZK se silikonovou membránou ideální pro montáž do kruhového potrubí. Plastový kroužek s kruhovým dvojitím těsněním a .

Vysokokapacitní zpětná klapka s výklopným diskem s pružinou. Izolace s Al vrstvou DN m. AAAradiátory - Nákupte online z pohodlí Vašeho domova přímo z našeho skladu. Poradenství, kvalita, rychlost.


Kompletní distribuce po ČR a SVK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky