čtvrtek 28. července 2016

Aeg wkl 753 u

Celý popis a technické parametry. Popis a specifikace ↓Ke stažení . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Možnost plynulé nastavení teploty mezi až 30°C s proti . V, příkon 750W, výkonové stupně 0-750W .

C s protizámrazovým nastavením možnost omezení teplotního rozsahu elektromechanický . Tento produkt je viditelný pouze pro B2B zákazníky. Zboží není na dané provozovně skladem LIŠANY. U je vybaven přívodním kabelem (m) bez zástrčky.


WKL 7U kliknutím zobrazíte plný náhled. Kdo klade zvláštní důraz na kli pro toho jsou naše přístroje pro. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.

Oblast použití: - nízké pořizovací náklady, snadná montáž a rychlé předávání tepla - vhodné pro trvalé, přechodné nebo doplňkové vytápění. W, plynule nastavitelná teplota v rozsahu 6-C, ochrana proti stříkající vodě, IP 2 pevné připojení, ochranná třída II vxšxh: 45x37x7 . Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, . Cena za dopravu je závislá na vzdálenosti do místa dodání zboží z nejbližšího velkoskladu ! Konvektory jsou vybaveny elektromechanickým termostatem pro regulaci teploty a . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. AEG schrijft Veiligheid met een hoofdletter. Aansluitkabel van bij WKL.


U zonder stekker, voor vaste aansluiting. Cheyns biedt een ruim assortiment Aeg Heating producten voor de. AEG - WKL - Convecteur mural avec thermostat mécanique.


Der AEG Haustechnik- Kundendienst erbringt die Garantieleistungen, wenn an den AEG Haustechnik- Geräten. Ausführung, Niedertemperatur- . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Instrukcja u ¿ytkowania i monta¿ u. WKL je elektrický přímotopný přístroj určený výhradně k montáži na stěnu.

Also support or get the manual by .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky