čtvrtek 28. července 2016

Hadice redukce

Doplňky k zahradním hadicím - hadicové spojky, hadicové spony, hadicové redukce , adaptéry. Závitové redukce s vnějším nebo vnitřním závitem, je určena k redukování palcových závitů jak vnějších tak vnitřních redukcí. Hlavní využití jsou jako redukce v . Hledáte redukce na zahradni hadice ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Požární spojky, víčka a redukce najdete v hasičárnách i na mobilní hasičské technice.

Zde se nalézá široký rotiment spojek a rychlospojek pro zahradní hadice , včetně spojek se stopkou nebo s uzávěrem, též redukce zahradních hadic. Redukovaná spojka pro bazénové hadice slouží ke spojení, nebo prodloužení různých rozměrů hadic. Adaptér(redukce) z DE,AT na CZ plynovou lahev. Všetky hadicové spojky Sytec sú navrhnuté tak, aby sa zabránilo samovoľnému zošmyknutiu . Najdete zde vysokotlaké,středotlaké a přepouštěcí hadice.


Ze sortimentu hydraulického vedení máme vše připraveno právě tady. Kompletní sortiment na opravu Vašeho zemědělského stroje. PE hadice na závlahu průměr 16mm 1m.


Hadice , redukce a ventily Počet produktů: 56.

Netafilm tlak ventil 2l hod mezi hadice a kapiláru. Plastové hadicové spojky, koncovky, redukce klasické pro připevnění hadice hadicovou sponou. Set obsahuje průhlednou hadici, x redukci připevněnou na hadici se šroubením a těsněním, také kovový vrták pro vytvoření otvoru do sudu. Tříopletové silikonové propoje pro chladící systémy) Průměry: od 32mm do 80mm. REDUKCE SILIKONOVÁ PŘÍMÁ 150mm.


Irritec PP redukce 2x vnější závit 1“x¾“. MORA-TOP náhradní díly - Trubky, hadice , vsuvky, redukce. Antistatická hadice Bosch - 35mm, 2. Na přání modul MMA (obalená elektroda) - svařuje elektrodami do Ø mm 4kl. Elektronická tlumivka Ekologický režim chlazení.


Běžná cena: 59Kč s DPH . Nástavec topného agregátu master. Pro připojení filtrace k bazénu se nejčastěji používají hadice o průměru mm. K bazénům Orlando však můžete připojit i hadice o průměru 38.


Ekotez : průchod hadice 18mm - redukce ke kond. Nabízíme širokou škálu spojek a redukcí na hadice pro vysokotlakou stříkací techniku. Redukce na hadice (z B-C, z C-B).


Technický list: Spojky a redukce. Pro použití s čerpadly Wacker a požárními hadicemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky