pátek 29. července 2016

Univerzální hadice k vysavači

Bez hadice k vysavači se prostě vysávat nedá. Hadice pro vysavače jsou velmi specifické. Vlastníte stařičký vysavač a hadice už není to, co bývala?


Flexibilní univerzální hadice k vysavači , délka metru, průměr mm, bez koncovek. Ty lze sejmout z hadice původní. Nejlevnější varianta výměny prasklé.

Poškodila se hadice vašeho vysavače ? Kolínko se utrhlo, hadice již netěsní, nebo je protržená? Kupte svému pomocníkovi pro vysávání novou. Kategorie, Příslušenství k vysavačům Menalux . Revoluční univerzální sáček na všechny běžné vysavače (lze použít pouze s adaptérem), 1 . Vnitřní průměr hadice k vysavači : mm. Penty pro moderní vysavač - sáčky do vysavače , hadice k vysavači a. Pokud vám z nějakého důvodu stávající hadice nevyhovuje nebo je rozbitá, .

Antibakteriální sáčky do vysavačů 1SBAG MAX 8ks. Univerzální pružná hadice Rowenta o délce m. Vhodná pro jakýkoliv typ vysavače. Průměr: mm - Barva: Stříbrná - S koncovkami na připojení hadice ! Sada obsahuje: hadici o délce m. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Určitě si vyberete také další příslušenství výrobců , AEG,.


Pokud je hadice Vašeho vysavače děravá nebo prasklá, zásadně to snižuje sací výkon a zatěžuje motor. V kategorii příslušenství pro vysavače naleznete náhradní sáčky ( univerzální , antibakteriální, papírové nebo textilní), jakož i náhradní filtry a jiné doplňky. Rukojeť univerzální pro hadice , 32mm. Hilti Příslušenství pro vysavače - Sací hadice 36x5m sestava - null.


METABO hubice podlahová univerzální 6. Pokud se vám originální příslušenství k vysavači poškodilo, nezoufejte! MENALUX se specializuje na výrobu univerzálního. UNIVERZÁLNÍ HADICE K VYSAVAČI ø 32mm 15m. Snadné připojení pomocí systému Click onVč. Náhradní hadice vysavače Rowenta 9m.


Určena na všechny podlahové vysavače průměru mm.

Nabízíme Příslušenství pro univerzální vysavače s rychlým dodáním, autorizovaným. AEG COMBO ERGO GRIP univerzální hadice. ELECTROLUX ERGO GRIP sada vysávací hadice 12m a sadou kartáčů.


Originální příslušenství k vysavačům Sencor - sáčky do vysavače , filtry, univerzální hubice, vonné tyčinky atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky