úterý 30. srpna 2016

Parapetové odpočívadlo

Měkké a pohodlné odpočívadlo s polyšovým potahem a rotiskluzovými nopy. Optimální místo k pozorování a odpočinku pro Vaši Micku. Parapetové odpočívadlo pro kočku v krátkém přehledu:. Plyšové lehátko vhodné pro okenní parapety.


Připevňuje se jednoduše pomocí šroubkových svorek. Vaše kočka bude moci ležet na svém oblíbeném místečku .

Rozšiřuje okenní parapet a poskytuje pohodlné místečko na ležení. Měkce polstrovaná plocha na ležení s odnímatelným plyšovým potahem, který lze prát. Svrchním materiálem je příjemný plyš béžové barvy. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Prodám parapetové odpočívadlo bílé, nepoužíváne, Cena: Dohodou, Lokalita: Brno. Příjemné polstrované odpočívadlo pro kočky s připevněním na parapet.


Vaša mačka tak získa príjemnú vyhliadku, a teda ten pravý prehľad.

Mäkké a pohodlné odpočívadlo s plyšovým poťahom a protišmykovými výčnelkami. Optimálne miesto na pozorovanie a odpočinok pre Vašu mačičku. DIY Projects for Cat Owners to Make Your cat will love this homemade cat scratcher that you can make and save on expensive cat tree. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest.


Terry Hall hat diesen Pin entdeckt. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý . Trixie pohovka pro psy- ovečka Shaun. Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les.


Velice praktický a pohodlný pelíšek pro kočky a psy, kteří rádi léhají na parapetu okna. Hnědá měkoučká tkanina krásně hřeje a zpříjemní tak. Nové parapetové odpočívadlo , Kočky, Detail inzerátu. Los gatos sienten una fuerte inclinación por el mundo de la informática.


Adoran los ordenadores y siempre que hay uno encendido, es probable que el minino . Jde o to, že Miky miluje polehávání na parapetu , mám několik . Na malém okenním parapetu v dolní části schodiště ležel digi−tální displej, jejž. Polstrované lehátko pro kočky.

Je vhodné na všechny druhy parapetů. Odpočívadlo pro kočky na parapet, Potřeby pro kočkyodpočívadla pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky