čtvrtek 13. října 2016

Nuzky na plastove trubky

Nůžky ke stříhání plastových trubek do průměru mm. Vhodné pro krácení plastových trubek z materiálů PVC, PPR,. Břity z nerezové oceli hladce a přesně . Tyto nůžky na plastové trubky a na plasty . Nůžky na plasty a plastové trubky spolehlivě, rychle, čistě a přesně oddělí plastové trubky.


Ergonomické nůžky na plast Rothenbeger Rocut jsou vyvinuté pro mimořádně snadnou práci na stříhání.

Hledáte na nuzky plastove trubky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Těleso z tlakově lité slitiny. Ukosování nářadí: integrovány v rukojeti - Pro trubky z PVC. Vysoce kvalitní a robustní nůžky na vodovoní či plastové potrubí.


Přesné řezy na trubkách z PP, PE, PE-X, PB, PVDF a VPE. Určené pro dělení trubek bez únavy . Pro stříhání trubek z PP, PE, PE-X, PB a .

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vše pro autoservisy, pneuservisy a autodílny. Kvalitní zboží ihned k odeslání. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. Zboží je skladem Slouží pro ochranu konce HDPE trubky při manipulaci a přepravě.


Univerzální nůžky na plastové trubky a hadice, jakož i . LENOX nůžky Rna plastové trubky do mm. Kovové nůžky na plastové a plastohlíníkové potrubí do 42mm - určeno na materiály jako jsou PVC, hliník a plast Jsme plátci DPH - možnost odpočtu DPH . Würth ▷ Váš obchod pro trh a průmysl! Nůžky pro plastové trubky jsou profesionálůní nářadí určené pro manuální rozdělení potrubí až do průměru 75mm. Lze jimi rozdělit potrubí z materiálů PP, PP-R . Využití však naleznou také u zesílených plastových a gumových hadic. Instalatérské nůžky na dělení plastových trubek s kapacitou do průměru 42mm.


Kleště na trubky z PVC na vodovodní rozvody. K řezání z PE, PP, PVDE- a vrstvené trubky s pravoúhlým, čistým řezem bez otřepů. Rychlevyměmitelný systém čepelí.


Maximální průměr trubky: 42mm,. Hlavní technické parametry: technické parametry: ∅0-42mm.

XTline řezač tenkostěnných trubek -30mm. Nůžky jsou určeny pro střihání plastových trubek do průměru 25mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky