čtvrtek 13. října 2016

Servis jeřábů

Provádíme servis a opravy , rekonstrukce a přestavby všech autojeřábů řady AD a AV, vyrobených v ČKD Slaný - AD08 AD1 . Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat . Díky naším dlouholetým zkušenostem na poli zdvihací techniky poskytujeme špičkový servis a opravy jeřábů. Servis jeřábů , mostových jeřábů, jeřábových drah a kladkostrojů STAHL. Naše firma se zabývá údržbou, opravami, montáží, výrobou, rekonstrukcí, modernizací všech typů jeřábů a zdvihacích zařízení. Netovická, Slaný, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty .

Výroba, prodej a servis na mobilní, nakládací jeřáby a autojeřáby, hydraulické ruky, PALFINGER. Prodej a servis : sklápěče Meiller, cisterny ADR. Servis a oprava, montáž, prodej a výroba pro autojeřáby, hydraulické a nakládací jeřáby, sklápěče a nosiče kontejnerů, valníkové nástavby,. Naše společnost provádí opravy mobilních jeřábů , hydraulických ruk, pojízdných zdvihacích pracovních plošin a multifunkčních manipulátorů v . Všechny nabídky práce - Servis Jeřábu - Česko. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet.


Montáž, revize i servis jeřábů. Léta vyrábíme jeřáby mostové, portálové jeřáby, díly do jeřábu, sloupové jeřáby otočné a další typy. Provádíme rekonstrukce a servis jeřábů , rektifikace jeřábových drah.

Provádíme úplnou servisní činnost včetně kontrolní činnosti jeřábů mostových, otočných, osobních a nákladních výtahů a všech ostatních zdvihacích zařízení . Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Nabídky volných pracovních míst . Výroba, opravy a servis mobilních jeřábů , prodej náhradních dílů mobilních jeřábů , prodej a opravy hydraulických ruk, opravy náprav BPW, SAF, opravy c. Disponujeme týmem proškolených odborníků, kde každý člen je specialista na určitou oblast. Záruční a pozáruční servis, opravy. Zajišťujeme plný záruční a pozáruční servis odbornými kvalifikovanými pracovníky v rozsahu . V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou . Společnost postupně zeštíhlela, zracionalizovala počet svých zaměstnanců a postupně rozšiřuje oblast údržby, zejména servis mobilních jeřábů Terex-Demag a . Aktuální katalog firem v kategorii servis jeřábů Chomutov.


Osobní kontakt se zákazníky využívajícími servis jeřábů. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny . Hokr Brno dodává jeřáby, kladkostroje, jeřábové dráhy, vazací prostředky v rámci celé ČR. Popis činnosti: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách až živnostenského zákona. Cílem firmy KLIMEX CZ je stroj nejen prodat, ale také Vám poskytnout kompletní servis po celou životnost stroje.


Nepracuje Váš jeřáb tak, jak by měl? Svěřte ho do péče odborníků a my provedeme potřebný servis jeřábu a zajistíme nutné opravy. Názory zaměstnanců na FITA - SERVIS JEŘÁBŮ s.

Slaném je jednou z nástupnických organizací a. Vyberte si z aktuální nabídky zaměstnání a volných míst. Nabízíme tyto služby: – opravy jeřábů, kladkostrojů, pohonů a dalších komponent u zákazníka nebo v naší firmě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky