středa 30. listopadu 2016

Skleněné sprchové zástěny

Sprchové skleněné dveře do niky, posuvné a otvírací zástěny do sprchy. Volně stojící skleněné sprchové příčky za skvělé ceny! SanSwiss ESCURA je moderní a propracovaná řada sprchových zástěn. Unidrain GlassLine je inteligentní a funkční série skleněných sprchových zástěn a sprchových dveří, které tvoří krásný a moderní sprchový kout.


Skleněné sprchové kouty z kaleného skla v kombinaci s nerezovými nebo hliníkovými doplňky s povrchovou úpravou elox.

Motiv vytištěný keramickými inkousty . Vybírejte si Sprchové zástěny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Individualita nejvyšší úrovně! Každá koupelna se skleněnou sprchovou zástěnou.


Líbí se vám skleněné sprchové kouty? Inspirujte se v naší fotogalerii. Všechny naše kouty mají povrchovou úpravu Clearshield proti usazování vodního kamene.

Trendy záležitostí pro Vaši koupelnu jsou bezrámové sprchové kouty Olsen-spa. Bezrámový sprchový kout se skleněnou výplní vnese luxusní rysy do každé . Jsme výrobci celoskleněných bezrámových sprchových koutů, které lze instalovat na vaničku i na podlahu. Zabýváme se zejména atypickou výrobou dle zadání . Vyberte si jeden z nejkvalitnějších a hlavně designových sprhových koutů značky Glass. Sprchové kouty Glass jsou složeny z širokého bezpečnostního skla. Skleněné obklady do kuchyně a koupelny, případně moderní obklady stěn ve Vašem interiéru.


U sprchových koutů ROLTECHNIK nenajdete nic, co do nich nepatří. Design i funkčnost jsou dokonale sladěné. Váš sprchový kout může být bezrámový, . Do niky či s pevnou boční stěnou. Sprchové dveře jsou vhodné pro umístění v koupelnách do nik nebo pro instalaci v kombinaci s pevnou boční stěnou.


Pevné a boční stěny do sprchových koutů. Výroba a prodej celoskleněných dveří, sprchových koutů a stěn. Sprchové dveře do niky vám vytvoří praktický sprchovací prostor i ušetří finance za pořízení celého koutu.

Další typickou předností dveří do sprchového koutu je . Skleněná stěna boční pro sprchovou vaničku 140xa 140x9 s úpravou Jika Perla Glass, včetně bočního profilu a vzpěry. Celoskleněné sprchové kouty a zástěny jsou dominantním prvkem moderní koupelny. Ještě luxusnějším řešením skleněného sprchového koutu je obklad jeho . Pak si pořiďte originální skleněný sprchový kout zhotovený na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky