čtvrtek 29. prosince 2016

Čištění kotle dakon

Proto bych chtěl v tomto článku popsat způsob čištění kotle , který využívám ke spalování štípaného dřeva. Jedná se o starý kotel, typ H 41. Jaký je postup čištění kotle. DAKON poklop čištění DOR - Díly na kotle - dilynakotle.


Přečtěte si návod k instalaci a údržbě.

V této části naleznete vyhledávač autorizovaných servisů výrobků značky Dakon. Prosím o radu, jak správně čistit tento kotel a zajímá mě také způsob čištění kouřovodu mezi kotlem a komínem. Rád bych věděl, kde je u kotle DAKON DOR ten teploměr spalin? Caste cisteni kotle a velka spotreba uhli.


Kotle série DOR F jsou klasické kotle určené ke spalování hnědého uhlí v jedno- a vícegeneračních. K čištění povrchu kotle používejte pouze šetrné čisticí prostředky. DAKON v současnosti nabízí svým zákazníkům kotle na uhlí s ručním i.

K peletovému hořáku je možné připojit kompresor pro jeho automatické čištění. Ocelový kotel s automatickým doplňováním paliva je určen pro spalování uhlí a dřevěných pelet. Zkuste to také, služba je zdarma.


Chtěl jsem se zeptat na možnost čištění , ev. Chemické čištění energetických zařízení od vodního kamene a jiných nánosů ( inkrustů). Na kotle SP Pyro je možné nově čerpat příspěvek v rámci tzv.


Při jeho vývoji jsme využili dlouholeté zkušenosti s výrobou kotlů na tuhá paliva,. Prodej, montáž, uvedení do provozu, záruční a pozáruční servis, poradenství kotle DAKON FBAutomat. Instalaci kotle svěřte pouze autorizované odborné firmě.


Kotel DAKON DOR 5F Pelety Nový automatický ocelový kotel DOR 5F Pelety, který je spojením tradičního kotle DOR 4F a peletkového hořáku. Elektronika pak sama řídí průběžné čištění hořáku tlakovým vzduchem. Použití turbulátoru (platí jen pro kotle typu 1 32).


Přikládací komora je chráněna ochrannými plechy vůči dehtu pro snadnou a méně častou údržbu a čištění. Lepší regulace je dosažena díky řízení výkonu . Díky tomu je provoz kotle stabilní, méně závislý na tahu komína a je dosahováno.

Kartáč je určený k ručnímu čištění kouřovodů a jiných potrubí a dutin. Dakon nepřejímá Dakon odpovědnost. Roční kontrolou a čištěním Vašeho plynového kotle předejdete nepříjemným . Provádíme prohlídky, opravy, čištění , nastavení a revizi plynových kotlů , . Spalování je řízeno elektronickou řídící jednotkou, díky níž je provoz kotle. Informace k obsluze vytápěcího kotle jsou určeny provozovateli.


Pravidelná odborná revize kotlů pro skutečnou jistotu bezpečného bydlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky