čtvrtek 29. prosince 2016

Příchytky trubek

Trubkové příchytky hydraulických trubek nebo hadic nábízí široký sortiment příchytek Série A od vnějšího průměru do 55mm, Série B (dvojité příchytky ) od. Příchytky trubek a hadic si vyberete v našem webkatalogu. Příchytka DNDVOJITÁ pro uchycení měděných trubek - Na skladě. Pro normální mechanické namáhání v sedmi velikostech série rozměrů.


Filtrujte dle ceny nebo technických parametrů.

Upevňovací objímky a příchytky na trubky jsou nezbytnými součástmi pro fixaci potrubí. PŘÍCHYTKY PRO OCELOVÉ TRUBKY. Vybrat si můžete z různých variant, ale i materiálů. Montáž trubky se provede natlačením mezi čelisti příchytky.


PPR systém trubek a tvarovek je vhodný pro vnitřní rozvody vody v rodinných domech. PPR plastové příchytky slouží k uchycení plastových PPR trubek na stěnu. Trubky dodáváme v provedení pevném a korugovaném ve shodě s normami EN.


Po rozměření polohy trubky se tato přiloží k první příchytce a klidným tlakem se trubka zatlačí do upínaciho otvoru v příchytce.

Stejným způsobem se pokračuje u. Vyrábějí se z pozinkované temperované litiny, která zajišťuje požadovanou pevnost, kvalitu a stálost . PPR příchytka na trubku jednoduchá mm. Technické parametry: Upínací rozsah: – mm Pro trubky : . Materiál: Polypropylen Lze vsunout do profilových lišt s šířkou průseku mm Lze řadit vedle sebe, resp. Podélný otvor pro postranní . De très nombreux exemples de phrases traduites contenant příchytky na trubky – Dictionnaire français-tchèque et moteur de recherche de traductions . Distanční příchytka pro kabely a trubky. Velikost Mnení vhodná pro. Důležité rozměry distanční příchytky pro kabely a trubky.


Objednací klíč: Materiál tělesa úchytky -xx. Společně s panem Fitinkou se nespálíte. Domů podlahové topení - příchytky. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Klipová příchytka na plastové trubky FC: Pružná sponkovací příchytka pro různé průměry.


PK Fischer E-FIX Připevnění kabelů a trubek.

Parker hydraulické a pneumatické šroubení, trubky a armatury - systémy pro. Dvojitá objímka pro trubky s hmoždinkou, CTN Friulsider - všechny rozměry. Uchycení potrubí - plastové příchytky trubek. Krytky trubkové CPR jednoduché, dvojité.


Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. SouhlasímOchrana osobních údajů.


Krytka trubková,Na potrubí z mědi,Na potrubí z plastu,Objímky s gumou,Podlahové příchytky ,Spona na izolaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky