čtvrtek 29. prosince 2016

Elektro svorkovnice

Elektro svorkovnice

Bečov A1212Řadová svorka patrová typ RSA A P3H . Svorkovnice i bezšroubové a komplet sortiment elektroinstalačního materiálu za. V této sekci můžete například nalézt wago svorky, přístrojové svorkovnice , ale. Nabízené řadové svorky jsou vyráběny společností Elektro Bečov, která patří . Věnečky, bezšroubové svorky Wago, řadové svorkovnice (tzv. čokolády). Může být také součástí elektrického zařízení a sloužit pro připojení přívodních vodičů.


Elektro svorkovnice

Vyberte si u nás WAGO svorky i další svorkovnice výhodně. V online obchodě máme velké množství svorek a svorkovnic skladem. Spotrebná elektronika Veľké domáce spotrebiče Malé domáce . Gélové svorky, spojky, boxy; Príslušenstvo. BEC SVORKOVNICE 1106-F/5P kliknutím zobrazíte plný náhled. Existuje několik typů svorek a svorkovnic, které se liší . Distribútor Schrack, General Electric, DEHN, KOPOS, SEZ, Pawbol, Kanlux, Wago, Eurobach, Eurocom, EATON, Krone, Firn, Elektro.


Svorky a svorkovnice slouží v elektrotechnice k připojení přívodního vodiče nebo k propojení více vodičů. EPS a EPS jsou nabízeny buď s krytem (s možností zaplombování) , nebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky