čtvrtek 29. prosince 2016

Ochranná lišta zadního nárazníku octavia combi 3

Ochranná lišta zadního nárazníku octavia combi 3

Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Specifikace vyrobena z černého ABS plastu ochrání hranu nárazníku před. Praktická nerezová lišta , která vám ochrání nakládací hranu zadního.


Ochranu nárazníku vám jednoduše vyřeší ochranná lišta , která toto poškození omezuje . Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte . Montáž pomocí oboustranné lepící . Určeno pro vozy: Škoda Superb III. Materiál: nerez - zabraňuje poškození horní hrany nárazníku - tvoří pěkný designový. I, ochranná lišta přední kapoty. Samolepící plastová lišta je přesně formovaná na zadní nárazník daného vozu a chrání jej před drobnými oděrkami při nakládání zavazadel.


Praktická lišta vám efektivně ochrání nakládací hranu zadního nárazníku auta před trvalým . Pri nakladaní a vykladaní prevážaných predmetov nie je k náhodnému mechanickému poškodeniu zadného nárazníka ďaleko. Nerezová lišta ochráni nárazník pred poškodeným a poškriabaním pri nakladaní a vykladaní tova. KODA OCTAVIA II COMBI - OCHRANNÝ KRYT ZADNÍHO NÁRAZNÍKU - stříbrný.


Ochranná lišta zadního nárazníku octavia combi 3

SUPERB kombík 3TSuperb II Combi (3T5) 10. Prodám horní ochrannou lištu zadního nárazníku pro Peugeot 3Combi. Ochranná lišta na zadný nárazník combi Škoda , dekoratívna lišta na. Ochranné lišty předního a zadního nárazníku , Škoda Superb II.


Online predaj líšt na zadný nárazník - super . Velice praktická lišta , která chrání Váš nárazník před odřením při nakládání a vykládání věcí z kufru Vašeho vozidla. Tato lišta také dodá vozu luxusní vzhle . RS Liftback i Kombi ORIGINÁL. Jednoduchý postup montáže nerezovej lišty na zadný nárazník. Gaspra Nárazníky lakované v barvě vozu Ochranné boční lišty dveří,. Octavia Combi - střešní lišta.


Ochranná lišta zadního nárazníku octavia combi 3

VIN kódem a čárovým kódem ISOFIX na vnějších zadních sedadlech . Za kombi sa pripláca tisícka. Na žiadne iné auto nečakajú jeho zákazníci tak túžobne ako na Teslu Model 3. Predaj áut v Číne v júli klesol o . To že bol astronóm, vojenský letec, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky