čtvrtek 29. prosince 2016

Betonové nádrže na vodu

Právě proto je zapotřebí učinit úsporná opatření. Objednejte si betonovou nádrž na dešťovou vodu a využívejte ji nejen na zalévání. Moderní betonové nádrže na dešťovou vodu vysoké pevnosti s dlouhou životností.


Rychlé dodání, dovoz po celé České republice. Dodáváme nádrže na vodu a jímky na využití dešťové vody. TRIALSTAV Plzeň - betonové jímky, nádrže na dešťovou vodu , žumpy a septiky.

Naše jímky Vám dodáme včetně dopravy a montáže. Zajistíme pro vás kvalitní velkoobjemové betonové nádrže pro různé účely. Betonové prefabrikované nádrže GAMA typ F. Hladina spodní vody nesmí zasahovat nad úroveň základové spáry.


Tyto nádrže se používají jako: betonové jímky, nádrže na dešťovou vodu , kejdu a . V nabídce máme betonové a plastové čistírny odpadních vod pro RD. Septik je usazovací nádrž na částečné čištění odpadní vody , která je . Po vyčištění jedné části přepustíte vodu do druhé a tu následně vyčistíte. Dále vyrábíme i jímky k jímání fekálií v živočišné výrobě.

Vyrábíme a montujeme betonové jímky, septiky, žumpy a retenční nádrže. Velkou výhodou betonových jímek je velmi dlouhá životnost a vysoká odolnost proti tlaku zeminy i zásypu, stejně jako vůči hladině podzemní vody či přejezdu . Umístění vhodně dimenzované retenční nádrže do systému dešťové. Vodu akumulovanou v retenční nádrži je možno využívat jak pro sociální zázemí objektu, . Je zde vysoká hladina podzemní vody a zvětralá zemina.


Porovnával jsem plastové jímky, betonové prefabrikované jímky a jímky budované . Nádrže jsou certifikovány a mají pětiletou záruku. Možnosti využití velkoobjemových betonových nádrží : požární jímky, průmyslové odpadní vody , retenční . Představení jednoduchého systému hospodaření s dešťovou vodo. Podzemní akumulační betonová nádrž. Dobrý den, na chatě mám zapuštěnou betonovou nádrž na vodu.


Chatu mám jen několik let a nádrž se mi zatím nepovedlo zprovoznit. Je tedy nutné ji pravidelně vyvážet. Mezi častou volbu patří betonové nádrže , které se dají použít i při vysoké hladině spodní vody.


Jejich nevýhodou je však skutečnost, že jsou velmi těžké a do . Hospodaření s dešťovou vodou se v současné době stává prioritou. Evropy, což v tomto případě znamená, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky