pátek 27. ledna 2017

Přenosná sprcha s čerpadlem

Přenosná sprcha s čerpadlem , s vypínačem a se zástrčkou do zásuvky automobilového zapalovače. Obsahuje i přenosnou tašku, kterou lze použít . Prenosná sprcha s čerpadlom , s vypínačom a so zástrčkou do zásuvky . Malá přenosná mobilní sprcha pro kemping a karavany. Napájení pomocí cigaretového zapalovače .

Pro pitnou i slanou vodu a sprchu. Velice tichá při provozu, přenosná , vhodná pro použití s mikrospínačem. Súčasťou balenia je aj praktická prenosná taška, ktorú možno využívať aj ako nádobu na vodu pre čerpadlo.


Sprcha disponuje dostatočnou dĺžkou hadice, cca 2 . Balení obsahuje: sprchovou hlavici s. Sprchu možno pripevniť prísavkou . Sprcha 12V - je přenosná sprcha s čerpadlem , s vypínačem a se zástrčkou do zásuvky automobilového zapalovače. Prenosná solárna sprcha UNO je plastová solárna sprcha so zásobníkom s objemom.

Stačí připojit do 12V zásuvky v autě, ponořit čerpadlo do nádoby, a můžete se sprchovat. Přenosná autosprcha s čerpadlem , vypínačem a se zástrčkou do zásuvky zapalovače. Kvalitná prenosná sprcha , aj s čerpadlom na 12V od firmy REIMO.


Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež : . Zahradní sprcha Sunny je lehce smontovatelná a přenosná. Lze solární sprchu používat i na zahradě se zahradním čerpadlem ? Přenosná solární sprcha Basic je plastová solární sprcha se zásobníkem o. S pozdravem a přáním pěkného dne, . Vysokotlaké přenosné čerpadlo určené pro hašení lesních požárů, požárů suché trávy, slámy, křovisek apod. V-24V čerpadla pro solární aplikace.


SFA sanitární kalová čerpadla , sanitární čerpadla a kompaktní WC - zvýšení komfortu. SANISHOWER Koupelnové čerpadlo pro sprchy , umyvadla a bidety. Nejjednodušším řešením je nákup přenosné letní sprchy pro letní chatu. Hadice z čerpadla je spuštěna a čerpadlo je instalováno na gumové podložce.


Solární sprcha vnáší na zahradu vítané osvěžení. Pokud sprchu naopak propojíte s čerpadlem , bude se vám snadno napouštět. Druhů je víc než dost – prodávají se solární sprchy přenosné , které můžete využít v různých .

Výkonné a pohodlné čerpadlo do sudu k zavlažování např. Snadná manipulace: po použití lze výsuvné čerpadlo snadno připojit k čerpadlu a slouží tak jako přenosné madlo. GARDENA postřikovací sprcha s rychlospojkou Comfort.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky