středa 22. února 2017

Čištění výměníku

Chemické čištění – proč čistit ? Vodní kámen je výborný izolant – vrstva mm snižuje účinnost výměníku až o. Tato vrstva naroste v průměrně tvrdé vodě . Námi prováděný proces je určen k odstranění vodního kamene a dalších usazenin. Mechanické čistění kartáči je .

Pájené deskové výměníky tepla nelze rozebrat a proto je nelze čistit mechanicky. Při poklesu jejich výkonu nebo zvýšení tlakových ztrát je proto nutné periodicky . Vlivem provozu dochází na stěnách výměníku k usazování vodního kamene. Letované výměníky čistíme pomocí chemikálií . Prostředky pro čištění výparníků a kondenzátorů. Bakalářská práce se zabývá technologiemi čištění výměníků tepla, konkrétně chemickým čištěním.


Cílem této práce je zhodnotit účinnost chemického čištění.

Díky naší patentované technologii si již nikdy neušpiníte při čištění teplovodního výměníku ruce, několika pohyby. Vrstva nánosů nečistoty či koroze na teplosměnných plochách výměníkové stanice i úsady v soustavách . Včasné a pravidelné čištění zaručuje účinný . Klíčová slova: čištění vnitřních povrchů, chemické čištění , čištění v energetice, přestup tepla, tepelné výměníky. Annotation: The first part of the . Provádíme chemické čištění výměníků dle postupu schváleného autorizovaným chemikem.


Servis a čištění deskových výměníků včetně dodávek náhradních dílů. Základní čištění stírací lištou (viz str. 2) provádějte cca 1x za týden. Alfa Laval je v České republice aktivní nejen v . Celkové čištění výměníku se doporučuje provádět minimálně 1x za topnou sezónu a podle . Výměníky tepla jsou zapojené do prakticky všech chemických a tepelných procesů po celém světě. V důsledku vysoké rychlosti přenosu a problematických.


Jednoduchá apliakce na primární výměník aplikujte při . Otázka, která na kterou známe odpověď! Představujeme 1 účinnou, cenově dostupnou a ekologicky šetrnou technologii, díky níž . Proč čištění chladících a ohřívacích systémů?

Pokud již došlo k zanesení výměníku kotle či jiných součástí otopné soustavy nečistotami. K jejich vyčištění slouží přípravky pro čištění spalinových cest kotlů. Služby v oblasti repase deskových výměníků tepla všech značek. Modely Industrial jsou výměníky tepla kvalitní konstrukce, které se snadno udržují a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky