čtvrtek 29. června 2017

Novodurové trubky odpadní

PVC trubka odvětrávací, dešťová 1x mm. MK koupelny, vany, baterie, dřezy, keramika, sprchové kouty, nábytek, ohřívače. Odpadní systémy z PP jsou určeny k odvádění odpadních, splaškových, průmyslových a dešťových vod uvnitř objektů a průmyslových staveb.


Nabízíme různé druhy potrubních systémů - PVC-hladké, PP-žebrované, korugované, HDPE-hladké,korugované. Kanalizační trubky a tvarovky z tvrdého PVC pro vnější kanalizaci.

HT - Systém (Pps) - odpadní trubky a tvarovky. HT - ODPADNÍ SYSTÉM Z POLYPROPYLÉNU Pod pojmem HT odpadní systém. MAX TLAK : barů MAX TEPLOTA : 60ºC DÉLKA TRUBKY : m BARVA . Odpadní trubky - venkovní průměr 125mm x 1m, SN je vhodná pro venkovní kanalizace uložené v zemi.


Těsnící pryžový kroužek je v ceně a je vložený v hrdle. Prodejní sortiment je složen z kanalizačních hladkých trubek a tvarovek z PVC, z tlakových trubek a. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Trubka k lepení pro tlakové odpadní potrubí. Vnitřní odpadní systém HT z polypropylenu je určen pro instalaci uvnitř budov. Všechny trubky a tvarovky jsou opatřeny hrdlem s pryžovým těsněním, což . PVC – polyvinylchlorid – je nejstarším a nejznámějším materiálem, z něhož se vyrábí trubky již od druhé poloviny třicátých let minulého století.


HT PP (high temperature - 95°C) odpadní systém z polypropylenu (PP) je určen pro odvod odpadních vod uvnitř budov (oblast použití B). KG kanalizační trubky PVC - odolávají všem běžným splaškům a působení všech složek běžných druhů zeminy . PVC odpadní trubky v různých délkách, rozměrech pro vnitřní odpadní systémy. V průměrech DN 100- DN 2mohou být trubky a tvarovky vystaveny stálé teplotě do 60˚C, v průměrech DN 2- DN 5do 40˚C. Hladké odpadní trubky a tvarovky kg jsou používány pro montáž svodných potrubí pod budovami, do stokových sítí či kanalizačních přípojek.


Potrubní systémy PVC-SAN - odpadní trubky PRAMOSAN. Tenkostěnné trubky umožňují jednoduší manipulaci, tvarování i montáž. KANALIZAČNÍ POTRUBÍ - KG (podzemní) - Systémy hladkých trubek a tvarovek v třídách tuhosti SNa SNo průměrech DN.


KG-systém je plastový potrubní systém určený pro beztlakové kanalizační sítě a přípojky uložené v zemi. Jedná se o ucelený systém výrobků z trubek a tvarovek. Trubky oranžové barvy mají hladkou vnější i vnitřní stěnu, díky čemuž jsou lehce.


KG odpadní potrubí pro venkovní kanalizaci.

Problém který vám váš vodař popsal se týká hlavně starých trubek novodurových. V běžných podmínkách a koncetracích nijak nenarušuje materiál trubek. Polypropylen je ideální polymer pro kanalizační trubky.


Trubky a tvarovky z materiálu PVC-U (Polyvinylchlorid neměkčený) se vyrábí extrudováním bez příměsí regenerátů. PVC Trubky jsou bezešvé, hladké a bez .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky