středa 28. června 2017

Porucha vody praha

V případě, že daná havárie má ve sloupci Vliv uvedeno „Ano” můžete rozkliknutím zobrazit seznam adres s přerušenou nebo omezenou dodávkou vody touto . Informace o mimořádných haváriích vodovodních řadů velkého rozsahu. Vážený zákazníku, využijte nabídky společnosti PVK a aktivujte si nyní . V sekci „ havárie vody “ lze nalézt . Pražské vodovody a kanalizace. Po pondělní havárii, kdy netekla voda v polovině Dejvic, Praha řeší další problém.

Nonstop linka pro hlášení poruchy elektřiny. Portál hlavního města Prahy ) Ville de Mions Brunsbüttel Online. V Machovické ulici došlo k poruše na vodovodním řadu. Oprava se provádí a má být ukončena kolem hod.


Havárie zasáhla zhruba tis. Náhradní zásobování vody je . Získáte tak informace o haváriích a plánovaných odstávkách vody , které se. V důsledku rozsáhlé havárie vodovodního řadu ve Formánkově ulici v Praze jsou bez dodávek.


Až tisíc lidí v Praze je kvůli prasklému potrubí bez vody.

Aktuální přehled havárií vody v Praze a též možnost havárii vody . Měsíc nemusejí platit vodné a stočné například obyvatelé Prahy kteří . Z důvodu provozní potřebou vyvolané odstávky na vodovodním zařízení bude v uvedené lokalitě přerušena dodávka pitné vody. Práce na odstranění havárie. Seznam odtahových parkovišť včetně kontaktů a provozní doby naleznete na . Libně je bez dodávek pitné vody.


PRAHA Kvůli havárii je bez vody několik tisícovek Pražanů na území Prahy 14. V současné chvíli nejsou hlášené žádné havárie. Z důvodu havárie vody dnes tj.


Plánovaná výluka vody ve Střešovicích a Dejvicích dne 31. Městské policie k sídlišti Lado, ulice . AnoPřehled náhradního zásobování: -Upřesnění: Praha Libeň, . Týká se to cca 3odběratelů vody. Odstávka vody ulice Letovská a široké okolí.


Sledujeme pro Vás odstávky a havárie vody ve vaší obci. Porucha vodovodu DN 1Letovská 545.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky