pátek 28. července 2017

Čistič okapů gardena

Individuální nastavení pracovního úhlu a plynule přestavitelnou. GARDENA combisystem je ideální pro snadné čištění a uvolňování okapových žlabů. Kartáč s tuhými štětinami na jedné straně a škrabka z . Pevné štětiny na jedné straně a dvě pevné ozubené plastové škrabky na.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pracovní úhel lze individuálně nastavit plynule přestavitelnou .

Kartáč se stabilními štětinami na jedné straně a se škrabkou z kvalitního plastu na straně druhé . Combisystem čistič okapů je optimálně vhodný pro snadné čištění okapů. Těleso a stěrka jsou z vysoce. Pro snadné čištění a vyklízení střešních okapů. Typ: Čistič na okapy Materiál: Plast Oblast použití: Dům a dvůr.


Teleskopický čistič okapů s délkou od do metrů využijete jako skvělého. Kliknutím zobrazíte detail obrázku. Kn s PDV-om Redovna cijena: 17Kn , Uštedjet ćete 4Kn ( ). Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z .

Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine. Zajistí účinné uvolnění od ucpání. Odpadu, ucpané trubky a střešní okapy . Gardena umožňuje snadné čištění a vyklízení jinak obtížně dostupných okapů – stačí jej pouze nasadit na některou z násad . Pro ulehčení práce bez použití žebříků vytvořila společnost Gardena čistič okapů , který umožňuje snadné čištění a uvolňování jinak obtížně dostupných okapů. Důmyslná kombinace kartáče a škrabky v jednom nástroji umožňuje perfektní vyčištění okapů. Nastavitelný sklon kartáče zajišťuje jeho optimální polohu a . Robotický čistič okapů pohodlně vyčistí Vaše okapy.


Nakupujte u specialisty a ušetřete za dopravu, která je ZDARMA! Podobný výrobek nabízí také společnost Gardena. I zde k samotné škrabce potřebujete teleskopickou násadu (combisystem). FISKARS QuikFit, kombinace kartáče a škrabky umožňuje perfektní vyčištění i těžko přístupných okapů.


Kärcher, sada na čištění okapů a potrubí, . Doporučujeme navštívit kategorii Drobné nářadí Gardena. Vysokotlaký čistič s bubnem na navíjení hadice je ideální pro příležitostné čištění. Jen musíte na násadu nasadit lehké a univerzální hrábě Gardena. Bodec zahradní sprchy duo od společnosti GARDENA lze snadno zapíchnout do.


GC-M WOLF-Garten Speciální nástroj pro údržbu a čištění rýn, okapů, st.

Při odstraňování mechu a listí z okapu a střechy nezapomeňte také na. Na čistič okapů poskytuje Gardena záruční lhůtu let, která .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky