pátek 28. července 2017

Manometr 1 4

Ilustrační foto Vyberte z Varianty tohoto produktu. Nerezový manometr (tlakoměr) s glycerinovou náplní pr. Mechanické manometry (tlakoměry) se používají.


Glycerinová náplň usnadňuje odečtení měřeného tlaku. Pro měření tlaku vzduchu, vody, .

Použité materiály: těleso a měřící člen z nerezové oceli AISI 316L, průhled - přístrojové sklo. Jejich výhodou jsou nízké pořizovací náklady, . Udělejte si přehled o cenách, . Pasuje do reulatorów i filtroregulatorów serii Pi P33. Dział - Pneumatyka przemysłowa - Przygotowanie powietrza.


Uniwersalny manometr z przyłączem tylnym do zabudowy do użytku przemysłowego. Zakres pomiarowy należy dobrać odpowiednio do ciśnienia pracy, tak aby .

Wskazują aktualne ciśnienie np. Zobacz inne Akcesoria do narzędzi . Popis Recenze (0) Související produkty (2) Dotazy (0) Ke stažení (0). Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Elementy Budowy Maszyn i Automatyki.


Skoro všechno máme skladem, a tak. MANOMETR M12xDÓŁ, 0-bar . Kondenzační smyčka z poniklované mědi na ochranu manometru před tlakovými rázy a vysokou teplotou. Manometr do pomiaru ciśnienia gazu. Pro použití v kombinaci se zkušebním tlakoměrovým . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Datum dostupnosti: 59Kč.


Prisavvikelser kan förekomma i butik. Ručičkový manometr je nejdůležitějším příslušenství redukčních ventilů (regulátorů tlaku). Obudowa posiada korek służący do wyrównywania ciśnienia wewnątrz.


Ryva Watersolutions uw partner voor waterpompen en meer.

Třída přesnosti manometrů. Wykonany z wysokiej jakości materiałów, wyposażony w manometr. Firma Centrum Automatyki oferuje manometry i wakuometry produkcji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky