středa 15. listopadu 2017

Bednový uzávěr zamykací

Provedení: Bílý zinek - Uzamykatelný Bednový uzávěr je vhodný ke spolehlivému zajištění víka proti nežádoucímu otevření, například u kovové přepravní bedny. Brankové a dveřní petlice, háky,. Zástrč lisovaná zamykací jednoduchá. B-44mm, ZINEK malá, cena na dotaz . Do sortimentu závěsů a zástrček patří západky a bednové uzávěry.


ZZK Petlice zamykací žžn 30 500Kč.

Kó Název produktu, Balení, Běžná cena, IC- IC- IC-3. Jmenuje se to bednový uzávěr zamykací. UPA-44mm, B-33mm, C-12mm, ZINEK výrobek bednový uzávěr pákový UPA-44mm, B-33mm, C-12mm, ZINEK Uvedená cena za : 1 . Západky, bednové uzávěry kategorie Západky, bednové uzávěry. ZÁMKY, KOVÁNÍ, SCHRÁNKY ZÁVĚSY,ZÁSTRČE, PETLICE PETLICE, OČKO závěs zamykací krytý M20x170mm ZZK75 . NEREZ (TŘMENOVÁ ZÁVORA) výrobek bednový uzávěr 50x22 . Záves zamykací jednoduchý ZZP 5 140x45.


Uzáver bedňový ZSK 7 zinok. Výroba stavebního kování - bezpečnostního, dveřního, okenního a bednového ,.

Závěsný a zamykací sortiment, různé druhy konzol, závěsů,zástrčí až po dveřní zarážky. Háček typ D pro bednový uzávěr 13mm x 31mm. Zamykací čep třícestného zámku s patkou pro přišroubování. Závěs zamykací jednoduchý 75x25x5mm ZZP25.


Rohovník bednový , pozinkovaný, NS více. Kde se dají sehnat takový pěkný zamykací bednový uzávěry ? Uzávěr bednový pákový se záv. S :blush: Administrátor zakázal veřejné příspěvky. Okenní klika NEW YORK, Fokenní klika provedení: přírodní elox s mikroventilací šířka štít. Bednové kování zahrnuje produktově nejrozsáhlejší nabídku firmy.


Závesný a zamykací sortiment, rôzne druhy konzol, závesov,zástrčí až po . ZZP 2 závěs zamykací , žlutý zinek. Lisované zástrče se používají jako zamykací prvek u zahradních staveb, jako např. Stolařské potřeby jsou tady pro Vás. Zavítejte na naši stránku s širokým sortimentem zboží.


Jsme certifikovaní dovozci firmy Häfele. zadlabacie, jednoramené, okenné, bedňové , kĺbové, tyčové, čapové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky