středa 15. listopadu 2017

Ht trubky 32

HT systém je vhodný pro připojovací, odpadní, větrací a dešťové potrubní vnitřní kanalizace v budovách. Rozměr: foto: je pouze ilustrační – neodpovídá parametrům výrobku. Vše pro kanalizaci , topení, sanitu,. Běžná cena: 5Kč s DPH Naše cena: ,Kč s DPH Ušetříte: 1Kč s DPH.


Trubky a tvarovky jsou vyráběny z polypropylénu.

Mazadlo v tubě pro jednodušší spojování potrubí např. HT plus odpadní trubky a tvarovky HT Systém PLUS - systém plastového odpadního potrubí uvnitř budov. Odpadní trubky a tvarovky jsou určeny k odvádění . HT potrubí slouží k odvádění odpadních,splaškových,prům. PP vysoká odolnost proti vyšším teplotám. Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn.


Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu.

Výsledkom sú odpadové trubky a tvarovky s dokonalou hladkou . Orientace pryžového těsnění v hrdle, zkosení. HT odpadní potrubí pro vnitřní kanalizaci. Prodloužená pětiletá záruka platí. HTEM trubka s hrdlem - DN 40. Univerzální zátky FD Ř1pro průchozí trubky Ř – 80mm.


HT Rúry, HT kolená, HT odbočky, HT redukcie, HT spojky a mnoho iného v našej ponuke. Vnútorný odpadové HT rúry a tvarovky. HT trubka - mm najdete a porovnáte na Srovnanicen. HT -Systém ODPADNÍ TRUBKY A TVAROVKY.


KGB koleno pro kanalizační potrubí DN 1mm, úhel 45° , barva oranžová. Skladová dostupnost dle pobočky. PP (polypropylen – HT systém) – standard (zejména pro delší připoj. potrubí).


Tvarovka HT Koleno HTB plastová odpadní DN , 87° - vnitřní šedá. HT Odpadové kolena slúžia na vytvorenie oblúkov v odpadovom potrubí.

Při jejich navrhování se vycházelo z požadavků . Kanalizační koleno s hrdlem pro rozvody vnitřní kanalizace v podlahách a zdech. Nový Epic HT v podstate nie je až tak celkom nový. Chránič taktiež eliminuje poškodenie hornej rámovej trubky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky