pátek 24. listopadu 2017

Bio p1 do septiku 100g

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Biologický přípravek určený k likvidaci organických nečistot v septicích, žumpách a suchých záchodech. Obsahuje směs přírodních bakterií . Charakteristika: BIO-Pje biologický přípravek určený k likvidaci . Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Bio-Pje biologický přípravek určený k likvidaci organických nečistot v septicích, žumpách, suchých záchodem apod. Enzymy a bakterie do septiku , žump, jímek, suchých záchodů a domovních čistíren odpadních . Přípravek do žump, suchách záchodů a jímek. Není toxický pro člověka, zvířata ani rostliny. Dostupny od: minimální množství je množství tohoto výrobku.


Akční cena: 1Kč 1Kč bez DPH. Odebrat z porovnání Porovnat. Nečekejte s nákupem na zítra.

CZ doručí váš nákup již dnes. Nadále aplikovat do septiku balení ( 1g ), x . BIO -ENZYM Set pro čistírny odpadních vod. BIO - Pměsíčně anebo po balení každých dní. Kč s DPH (12Kč bez DPH). BIOPROSPEKT BIO -PPOTRUBÍ 100g.


Poté roztok použijte přímo do septiku či žumpy. BIO Pdo jezírek g 990. Biologický prípravok určený na likvidáciu organických nečistôt v SEPTIKOCH, ŽUMPÁCH, SUCHÝCH ZÁCHODOCH A DOMOVÝCH . Bio Pdo septiku 1g platné do: 26.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Jedná sa o biologický prípravok, ktorý je určený na likvidáciu organických nečistôt v septikoch, žumpách, suchých záchodoch atď. Bio -enzym Pdo septiku 100g. STOP sour biologicky šetrná ochrana. Porovnání cen bio pdo septiku 100g gl, srovnání cen bio pdo septiku 100g gl na portálu HLEDEJCENY. V případě hodně zanedbaných a problémových nádrží je možné dávku zvýšit.


Bros Mikrobec, mikrobiologický prípravok na biologickú likvidáciu obsahu septiku.

Popis: BIO-PPOTRUBÍ 100g BIO-Pje biologický přípravek určený k . Continuar con un paquete de 100g una vez por mes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky