středa 22. listopadu 2017

Hadicová spojka

Velký výběr Spojky a přípojky a příslušenství naleznete online na OBI. HADICOVÁ SPOJKA pro sací hadice silikonové nebo PVC. U každého zboží si můžete zjistit i jeho . GEKA s vnějším závitem - rychlospojka, mosaz Bajonetová rychlospojka určená pro rychlé . Přímá hadicová spojka mosazná pro .

Spojka bazénových hadic průměru mm. Jedno balení obsahuje kusy vhodné k připojení hadic o průměru mm. Popis zboží: A1hadicová spojka tlaková.


Upevnění hadice je vyrobeno z nekorodujícího hliníku a rukojeť z měkkého plastu. Univerzální kovová hadicová spojka Premium vybavená Aqua stopem. Kvalitní mosazná hadicová spojka.


Komfortní gumový kroužek na rukojeti pro snadnou manipulaci a lepší fixaci.

Bezpečné odnětí bez postříkání díky aquastopu. Příslušenství pro bazén Marimex hadicová spojka. Doporučený pracovní tlak: 02. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Geka Garden hadicové spojky bajonetové. Přípojky a spojky výhodně v Eshopu HORNBACH. Pro rychlé a snadné spojování hadic pomocí bajonetu. Jednotlivé tvarovky jsou volně kombinovatelné a mají teplotní . Kupte si produkty řady Plastová hadicová spojka v online obchodu společnosti Würth ▷ a přesvědčíte se o kvalitě a rozmanitosti našich produktů.


Technická data: Hmotnost 5g Pracovní tlak MPa. Použití: Používá se ke spojení flexo potrubí, spojka má zpětný lem na obou stranách k. Funkční kohoutové přípojky a hadicové spojky jsou základním stavebním kamenem každého dobrého zavlažovacího systému. Internetový obchod zabývající se vybavením pro outdoorové, campingové a další aktivity.


Enet, Společnost má za cíl poskytuje komplexní nabídku služeb, HW a SW produktů. Prodáváme ruční nářadí, elektrické nářadí a aku nářadí.

Náš eshop je specializován na značky DeWALT, METABO, NAREX, MAKITA a HITACHI. Snadné rešení pro Vaši hadici s rychlospojkou. Slouží pro plnohodnotné připojení tří rozměrově shodných hadic.


Hadicová redukce ze závitu na rychlospojku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky