čtvrtek 23. listopadu 2017

Pásovina 50x5

Ocelový profil plochý, válcovaný za tepla. Nazývá se plochá ocel, plocháč, pásovina. Popis produktu: Ocel plochá o šíři 50xmm materiál jakosti S235.


Materiál lze objednat po centimetrech a při zadávání do objednávky je třeba dát celkovou . Mezní úchylka šířky w , ±mm.

Možnosti dopravy: Nákladné auto. TYČ PLOCHÁ VÁLCOVANÁ ZA TEPLA - PÁSOVINA. Dveře - kliko venku zápustná, uvnitř standar dlouhá FAB.


Výroba na zakázku cca do dnů ! Vhodné použití je jako součást ozdobných kovaných plotů, bran, branek, schodišť, . Mb, Faktúra, pásovina 50x,plech 30mm,delenie,manipulácia, 45. Zařazení: Ms plocháč pásovina pas messing .

Povrchově upraveno galvanickým zinkem. Vlnka na stožár Vlnka na stožár. Pant dveřní velký V 4Š 6Materiál pásovina 50xmm Váha kg bez barvy v surovém stavu.


Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Vaše hodnotenie: Štandartne dodávaná dĺžka tyče je m. Po osadení opatriť obdobným vrchným náterom ako trapézy. OCELOVÁ PÁSOVINA PRO KOTVENÍ POMOCNÝCH DŘEV. Pásovina pozink, 2x 1mm.


Material na záchranu u dřepu: Kulatina průměr . SKLADOM - PRIPRAVENÉ NA ODOSLANIE . Poptávka: železo, pásovina , jekl, hranol, Pelhřimov (Bácovice) a její reference. Zaradené v týchto kategóriach:Držiaky stožiaru. Z hlediska pracnosti je přijatelnější pásovina , z hlediska pevnosti,.


Co se týká dimenze, tak jsem našel info, že by to mohla být 50xmm. Rešení zábradlí (profilace, povrchové úpravy) je nutno odsouhlasit MHMP OPP v samostatném správním .

JKL 40x30x pásovina 30x 30x 50x, štvorhran 14x1 oceľové nity pr. FAB, vrchné nadstaviteľné a. Doprava: 00€ (s dobierkou). Fakturujeme Vám dodávku tovaru : 1. Objednávam u Vás materiál do SOŠ – betónové formy: - jokel 60xmm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky