úterý 21. listopadu 2017

Planeo elektro roudnice nad labem

Planeo elektro roudnice nad labem

Nabízíme prodej domácích spotřebičů, mobilních telefonů, tabletů, nářadí pro dům i zahradu, potřeby pro domácnost. Každých dní je připravena pro naše . Jmenuji se David Řezáč, budu rá když mi budete říkat Davide :-). Jsem regionální manažer pro Ústecký a Středočeský kraj, spolu se svým týmem hledám . Roudnice nad Labem Ústecký kraj. PLANEO Elektro – elektro pro každého - specializované odborné prodejny v oblasti.


Planeo elektro roudnice nad labem

PLANEO ELEKTRO (pobočka Česká Třebová-Parník) - Široká nabídka domácích elektrospotřebičů, spotřební elektroniky a výpočetní techniky. Moravskoslezský, Frýdlant nad Ostravicí, Hlavní 16. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Planeo Elektro , prezentace polohy a otevírací doba. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


Velkoobchodní prodej a servis spotřební elektroniky, hudebních nástrojů, domácích spotřebičů, kancelářské a telekomunikační techniky a . Chodil(a) do školy Střední škola obchodu a služeb . Adresa: Dolný Kubín, Aleja Slobody 3056/13G. Email: dolnykubin@planeoelektro. Krabčice : Krabčice Localisation : Country Czech Republic, Region Usti nad Labem, District.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky