čtvrtek 23. listopadu 2017

Podomítkový sprchový set

Termostatický podomítkový sprchový set BLOCK SYSTEM s uzávěrem a regulací průtoku (4-cestná) - včetně podomítkového termostatického. S deštěm nebo kaskádovým vodopádem zažijete správný relax i doma . Sprchové sety cestné jsou vytvořené pro zjednodušení výběru jednotlivých. Ideální řešení vybavení sprchových koutů, v kombinaci s podomítkovou baterií.


Podomítkový sprchový set

Vodovodní baterie a doplňky Embody Gold mají zlatý lesklý povrch. Omlouváme se za odlišné fotografie, aktuálně není série ve zlaté barvě nafocena). Jednotlivé součásti pákového sprchového setu CAE 7rozmisťujte v koupelně vždy s ohledem na jejich budoucí účel. Podomítkový modul se šikovným . Retro podomítkový sprchový set 2výstupy bronz.


Baterie série AQUARAMA jsou výsledkem kombinace . Luxusní design pro Vaši koupelnu. AKCE podomítkový sprchový set. Alpi TRIO GLAM podomítkový sprchový set s termostatickou baterií, kaskáda, chrom. Sapho TREVIA podomítkový sprchový set s pákovou baterií, výstupy, chrom.


Podomítkový sprchový set

Sprchový set LUXUS je kompletní sada pro Vás sprchový kout. TRIO AQUARAMA podomítkový sprchový set s termostatickou baterií, kaskáda, chrom. Nechte své tělo skropit deštěm, který Vás ráno nabije energií, a večer si nechte promasírovat unavenou šíji proudem kaskády. R-Box, hlavou a ruční sprchou Chrome. Váš individuální sprchový set.


Ruční sprchy se systémem proti vzniku vodního kamene. Pevná sprcha 220x2mm - Kolínko nást. Nástěnné sprchové kropítko z nerez. Stropní sprchové kropítko z nerez.


Podomítkový sprchový set

LATUS podomítkový sprchový set s termostatickou baterií, 2. Inovativní odtokový systém pro Váš sprchový kout - Duration: 3:57.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky