středa 22. listopadu 2017

Průchodka do nádrže

Převlečná matice PVC-U pro přechodky do nádrží typ 050. Průchodky do nádrží pro závitový systém, Cena: 36. Tvarovky z materiálu PVC-U pro pružné uchycení.


Používají se pro průchod dnem nádrže. Fitinka – mosazná průchodka slouží hlavně k montáži na různé sudy, barely, nádrže a další „zásobníky“ vody, které nemají sílu stěny silnější než 35mm a .

Příslušenství plastových nádrží , sepriků, vodoměrných šachet, tlakové kanalizace. V příslušenství naleznete průchodky nádrží , prostupy nádrží , poklopy, . Naše cena 6Kč (EUR). Typ, Název, Balení, Cena bez DPH. PARAMETRY: Materiál:Mosaz, Těsnění:EPDM.


Aerátor - část průchodka do nádrže. V matici je vnitřní závit pro zajišťovací šroub .

Kliknutím zobrazíte detail obrázku. Položka zatím nebyla hodnocena. PVC-U průchodka do dna nádrže dx G dx G PN16 . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Přihlašte se zdarma do našeho seznamu novinek a budete pravidelně informováni o našich nových produktech.


Materiály pro výstavbu a opravy inženýrských sítí, kanalizace, vodovody, plyn. C Použitelnost: rozvody pitné vody, rozvody topení, rozvody vzduchu, . K těmto trubkám se prodávají průchodky z pryže. Zákazníci, kteří koupili toto zboží, koupili také: Benzínová hadička150. Souprava je určena k vytvoření palivové nádrže z vhodné plastové nádoby. Obsahuje veškeré přívodní trubky, mosazné průchodky.


Doporučená cena: 1Kč (ušetříte: Kč) . Karavan shop v Třinci, který Vám nabízí vše nezbytné pro karavany, kempink, cestování a volný čas. Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn. Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu. PRŮCHODKA NÁDRŽE s hadičkami a filtrem pro všechny křovinořezi FIELDMANN Křovinořezy Fieldann PRŮCHODKA NÁDRŽE s hadičkami a filtrem pro .

Mosazná průchodka k nádrži s vnitřním a vnějším závitem. Vytvoření přípojky na vnější závit. Lze použít pouze do rovných ploch nádrží a sudů.


Gumová průchodka palivové nádrže , X50. Dostupnost: Skladem u dodavatele .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky