neděle 12. listopadu 2017

Radiální čerpadlo

RADIÁLNÍ HYDRODYNAMICKÁ ČERPADLA. Oběžná kola radiálních hydrodynamických čerpadel mají různé tvary s různě zakřivenými lopatkami podle . Rozdělení: - podle směru výtoku kapaliny z oběžného kola - radiální , axiální, diagonální. Kapalina vstupuje do oběhového kola rovnoběžně s osou a . Radiální pístová čerpadla pak obvykle slouží např.


Odstředivá, radiální článková, horizontální čerpadla řady CVX.

CVX jsou určena k dopravě čisté a mírně znečištěné vody do teploty . První část práce je teoretická. Zde objasním význam a účel čerpadel a následně rozdělím čerpadla podle konstrukce. Druhou částí práce je výpočtová část.


Potřebnou dopravní výšku čerpadla pro konkrétní případ čerpání kapaliny odvodíme. Dodáváme konstantní radiální pístová čerpadla od firmy HAWE SE. Jednostupňové radiální čerpadlo.


Tato radiální pístová čerpadla se vyznačují dlouhou životností a dosahují vysokých . Vysokotlaké čerpadlo Comet patří na absolutní světovou špičku.

Díky tomu čerpadla Comet používají i renomovaní výrobci do svých strojů. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. Centrifugal pump, dynamic force, . Vertikální odstředivé čerpadlo IM řady má vysoký výkon pro instalace v místech, kde je pumpa umístěna přímo v nádrži s čerpanou tekutinou.


Stručná charakteristika problematiky úkolu: Cílem práce je studie návrhu odstředivého . Odstředivé radiální ponorné vodní čerpadlo s hydrostatickým pohonem. Horizontální, radiálně dělené, jednostupňové odstředivé čerpadlo se spirálním tělesem, s ložiskovým kozlíkem, v procesním provedení, výkony a hlavní. Toto vysokotlaké vstřikovací čerpadlo je radiálního typu.


Lopatkové podpůrné čerpadlo , vestavěné uvnitř vstřikovacího čerpadla , odebírá palivo z palivové . Ostatní: Odstředivé, radiální článkové čerpadlo ve vertikálním provedení. K docílení lepší konstrukce čerpadel s rotujícími písty Vogelsang bez velkých nároků na údržbu a servis, jsme . Kryogenní čerpadla Nikkiso jsou ideální pro čerpání kryogenních kapalin, například pro. Třístupňové radiální čerpadlo Schéma zkušebny čerpadel – šoupátko – výtlačné šoupátko – mříže – měřítko – přepad – vakuometr – manometr 8 . Rotační vstřikovací čerpadlo s radiálními písty VR.


VP44) bylo vyvinuto pro rychloběžné vznětové motory s výkonem až kW na válec. Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku. Konstrukce s dvojitou spirálou snižuje radiální zatížení hřídele, prodlužuje .

Vstřikovací čerpadlo musí zabezpečit: přesnou dávku. Tento typ čerpadel má – radiální písty,které vytvářejí vysoký tlak. Barelové provedení umož− ňuje demontáž a . Elektrické nerezové radiální ponorné čerpadlo.


Vysoce účinné vícestupňové ponorné elektrické čerpadlo je k dispozici v širokém rozsahu tak, aby dokonale . Tento příklad ukazuje proces volby ložiska v situaci, kdy je třeba provést změnu konstrukce odstředivého čerpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky