pondělí 20. listopadu 2017

Skříňka pod umyvadlo dreja

Skříňka pod umyvadlo dreja

Hned z trojice různých umyvadel můžete vybírat pro umyvadlovou skříňku do vaší koupelny. Třeba se vám zalíbí Dreja s odkládacími prostory na obou stranách. Závěsná skříňka pod umyvadlo DREJA S. Součástí skříňky je keramické . Korpus skříňky je vyroben z LTD desek, přední část skříňky bílá, hladká s dekorativními drážkami. Skříňka pod umyvadlo DREJA S. DREJA PLUS s keramickým umyvadlem Dreja Plus Možnost dokoupit nožičky Basic nebo Chrom. Spodní skříňka pod umyvadlo Dreja SuElegie platné do: 16.


Skříňka pod umyvadlo dreja

Bílá závěsná skříňka pod umyvadlo DREJA S. DŘEVOJAS DREJA S skříňka pod umyvadlo 51x30x79cm včetně umyvadla Ujut 5 bílá vysoký lesk TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka skříňky: cm Šířka . Doporučená cena včetně DPH, 890. Koupelnová skříňka pod umyvadlo model 8je skvělým řešením i do menších koupelen. Hledáte umyvadlo se skříňkou?


Zajímá vás koupelnová skříňka s umyvadlem nebo jenom skříňka pod umyvadlo či skříňka pro jiný účel do vaší koupelny? Efektní design skříňky určené pod umyvadlo Natural Duo nabízí možnost pojmout koupelnu podle svého vkusu. Běžné kousky vybavení skryjte do zásuvek, ty, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky