čtvrtek 28. prosince 2017

Dálkově ovládaná termostatická hlavice

Tato termostatická hlavice s časovačem slouží k regulaci teploty v místnosti. Dodáváno včetně dálkového ovládače se . Prosím, nevíte, zda někdo vyrábí dostupné dálkově ovládané hlavice ? Jde mi o náhradu termostatických ventilů . Cube, bezdrátovým termostatem a okenním kontaktem. Programovatelná termostatická hlavice s možností dálkového ovládání. Regulátor ovládá všechny standardní ventily na topných tělesech a našroubuje se . Systém Evohome vám umožní ovládání teploty v každé místnosti domu nebo. Termostatická hlavice je bezdrátový regulátor topného tělesa . Bezdrátová programovatelná termostatická hlavice eQ-MAX!


Dálkově ovládaná termostatická hlavice

Využijte k tomu termostaty, které lze ovládat dálkově pomocí chytrých . Ovládá polohu ventilu podle požadované teploty. Digitální termostatické hlavice slouží k automatické regulaci topných soustav v rodinných domech, bytech, kancelářích. Výhodou je jednoduchá montáž na ventil. Možno dálková správa přes GSM modul. Po spárování s centrální jednotkou MAX!


Pomocí zprávy SMS je možné dálkově ovládat topení např. Dálkové ovládání je zařízení určené pro nastavení změny pokojové teploty. Postup výměny starého termostatu za nový. Někteří výrobci k hlavici nabízejí i dálkové ovládání. RF Touch, RFATV- termostatická dálkově ovládaná hlavice.


Honeywell evohome THR992GRT, základní sada pro dálkové ovládání topení. Xtra Collecton - Exkluzivní termostatické hlavice. Teplotní čidlo a ovládání je kombinováno v jednom přístroji, ketrý se umísťuje na vhodně zvolené místo - přístupné . Vlastnosti:Energeticky úsporná termostatická hlavice s dálkovým ovládánímPohodlná regulace teplotyÚspora až nákladů na topení! Moderní možností jsou termostatické hlavice s dálkovým ovládáním , jejichž provozní režim lze nastavit na centrálním řídícím systému.


Stejné parametry, ale s odděleným . S tímto zařízením můžete nastavovat topení přes internet nebo pomocí aplikací Smartp. Prostorový termostat pro ovládání termického pohonu. Servopohon hýbe ventilem, tak aby reguloval příkon tepla v topném tělese. Regulace a dálkové ovládání vytápění systémem MAX!


Honeywell Elektronická termostatická hlavice HR92HRje elektronická. Prvky elektroregulace a pro ovládání topného, či chladícího média. Základním prvkem termostatické hlavice je termostatický ventil, který je. Proto bych vám doporučil obyčejné termostatické hlavice.


Pro línější jsou i varianty dálkově ovládané , ať už po drátu nebo bezdrátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky