úterý 5. prosince 2017

Matějka koupelny

Rekonstrukce bytových jader Matějka koupelny systémem MATEJ. Obchodní jméno je zapsáno u Městského úřadu Znojmo Obecní Živnostenský . Naše firma poskytuje komplexní službu v oblasti renovace a rekonstrukce bytových jader, návrhem počínaje a dodáním a montáží posledního háčku konče. Kompletní rekonstrukce bytových jader a bytů na klíč. Na novou koupelnu pak stačí i třicet tisíc korun.


Jindřich Matějka z firmy Matějka - koupelny.

Přestavujeme koupelny a bytové jádra. Prodáváme sanitární vybavení, vany, umyvadla, koupelnový nábytek, . Budu rá když mi trošku zkritizujete vzhled stránek, na kterých jsem pracoval. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom . Renovace bez bourání a rekonstrukce.


MATĚJKA JINDŘICH- KOUPELNY firma. Firma doposud nasbírala: Bodů . Vrata, pohony bran, komponenty na brány, rychloběžná vrata. Dveře, obložky, podlahy, koupelny a další dle.

Naše služby v oblasti renovace bytových jader, koupelen a WC nabízíme pouze pro zákazníky z Brna nebo blízkého okolí. Sháněl jsem, ale dlouho na internetu . Autor: Jan Matějka Datu22. Dobrý den, dělám si doma podkroví, zatím řeším vše sám a hlavně s touto stránkou, momentálně . Ubytovací zařízení se nachází v areálu firmy AUTODOPRAVA Matějka - venkovní vchod. K dispozici:společné socíální zařízení , 10x 2 . Výstavba a rekonstrukce bytových jader, koupelen , rekonstrukce bytů.


Matějka , zedník, dlažba, práce, obklady, malta, zedník. Za tu dobu jsme provedli stovky rekonstrukcí bytů, koupelen rodinných domů apod. Máme dokonce i nakoupen nějaký ten nábytek, nyní se budeme soustředit na dokončení koupelny a posléze kuchyně a její vybavení spotřebiči . Kontaktní osoba: Roman Matějka. Matějka -Štolfa, Výroba zakázkového nábytku pro atypické interiéry, dřevěná schodiště do interiérů,.


U nás najdete ty nejlepší profesionály v oboru rekonstrukce koupelny a kuchyně. Naleznete zde podrobnou dokumentaci unikátního . Hliněné omítky lze použít ve všech interiérech, díky své schopnosti rychle pohlcovat i uvolňovat vzdušnou vlhkost se hodí i do koupelen. Máme pro Vás řešení - vyzdobte si koupelnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky