pondělí 4. prosince 2017

Přenosná sprcha 12v

Sprchu lze připevnit přísavkou nebo . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Lze připojit všude, kde je k dispozici 12V autozásuvka. Ideální do auta nebo při kempování. Tato sprcha je velmi odolná, mobilní a dlouho vydrží.

Obsahuje i přenosnou tašku, kterou lze použít . Prenosná sprcha s čerpadlom, s vypínačom a so zástrčkou do zásuvky automobilového zapaľovača. Kvalitná prenosná sprcha , aj s čerpadlom na 12V od firmy REIMO. Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež : . Popis: Nova, nepoužita sprcha na cesty, dovolenou.


Malá přenosná mobilní sprcha pro kemping a karavany. Napájení pomocí cigaretového zapalovače . Sprcha 12V - je přenosná sprcha s čerpadlem, s vypínačem a se zástrčkou do zásuvky automobilového zapalovače.

Na cesty a výlety › Sprchy a vysavače › Sprcha přenosná cestovní 12V. Balení obsahuje: sprchovou hlavici s. Jsme dodavatel kvalitních ochranných pracovních pomůcek. Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz).


Cena s DPH: Cena bez DPH: 5Kč 4Kč. Stačí připojit do 12V zásuvky v autě, ponořit čerpadlo do nádoby, a můžete se sprchovat. Příslušenství COMPASS Sprcha 12V COMPASS Sprcha 12V Příslušenství Sprcha 12V.


Mobilná kemping sprcha poháňaná na napätie 12V zo zapaľovača Vášho automobilu. Sprcha sa využíva pri kempovaní, offroad expedíciách, pretekoch, . Chystáte se s autem na dovolenou a potřebujete nějakou malou, skladnou kempinkovou sprchu? Představujeme Vám neprodávanější V sprchu na trhu.


V provoz na 2kg PB náplň Objem nádrže:5L. Sluneční sprcha k zavěšení prakticky kamkoliv, když je potřeba. Find this Pin and more on Chalupa by Daniela . Přenosná skládací sluneční sprcha 20l k zavěšení. Pro použití mimo auto jsem si musel udělat připojení na zdroj 12V z .

Užijte si pohodlí teplé sprchy kdykoli a kdekoli. Campingová sprcha s průtokovým ohřevem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky