středa 6. prosince 2017

Servis klimatizace cena

Chci rychle servis klimatizace. Autoservis SRP nabízí profesionální servis klimatizací. UV kontrastní látka 10ml, 150Kč. Klimatizace osobních a dodávkových vozů plníme plynem R134a. Pravidelná údržba klimatizace Vašeho vozu je nutností, na kterou.


Pokud bychom měli vyčíslit cenu klasické obyčejné klimatizace , dostaneme.

Pokud si necháte zkontrolovat klimatizaci v servisu , poptejte se, . Pro cenovou nabídku servisu klimatizace nás neváhejte kontaktovat. Cena za jednu servisní prohlídku 1x vnitřní a 1x venkovní klimatizační jednotky. Málo kdo ví, že klimatizace ve vozidle pořebují pravidelný servis stejně jako zbytek Vašeho.


Kompletní údržba klimatizace automobilu - zaváděcí cena 99- vč. Nejdražší součástí systému klimatizace je kompresor, jehož cena se pohybuje podle modelu vozidla řádově v desetitisícových částkách. Nabízíme Vám kontrolu, čištění a plnení klimatizací za akční cenu 99-Kč včetně. Akční cena : 99-Kč včetně DPH.


Co všechno obsahuje servis klimatizace.

Provádíme pravidelnou údržbu klimatizací. Cena je 500kč za každou vnitřní nebo venkovní jednotku. Dnes ušetříte 7Kč díky slevě. Cena zahrnuje kompletní servis klimatizace viz popis servisu vč.


Montáž a servis klimatizací do bytů, domů a kanceláří. Servis a doplnění klimatizace. V ceně plnění klimatizace je rovněž zahrnuto naplnění soustavy UV látkou, která slouží pro případné odhalení . V ceně je započteno 200g chladiva R134a, ml maziva kompresoru a 150ml . Popis práce, Cena bez DPH, Cena s DPH. Běžný servis klimatizace - (odsátí původního chladiva, vakuování systému, odsátí a doplnění oleje), 6Kč, 7Kč.


D geometrie za cenu 49-Kč pro akci pneuservis a díly podvozku! Sleva až na servis klimatizace. Většina osobních a užitkových vozidel nemá v systému víc chladiva. Pravidelný servis klimatizace je předpokladem pro její správné fungování i. Pokud není zaznamenán žádný úbytek chladícího média, je tato cena konečná.


U dobře udržované klimatizace. Neodkládejte servis klimatizace před dovolenou. MOTORSERVIS Švec pro Vás zajistí kompletní servis klimatizace Vašeho vozu.

Autoklimatizace je již standardním vybavením. DPH (sprej je v ceně , vůně dle výběru). Zdravím, poprvé v životě se chystám do servisu s klimatizací (do teď jsem jezdil v koktávce bez ní) - skoro nechladí, takže jsem pochopil, že to bude chtít nějakou . V Litvínovském areálu DP nabízíme kompletní servis klimatizací motorových vozidel.


V cenících není zahrnuta cena filtru, odstranění netěsností apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky