úterý 5. prosince 2017

Tlakosací hadice

Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Tlakosací hadice pro kapaliny. Nabídka zboží a služeb je platná pouze pro registrované podnikatele (firmy a živnostníky).


Materiál vnitřní: PU - polyuretan. Vám novou palivovou hadici ke stáčení z cisteren nebo vagónů v prostředí ATEX.

Robustní a pevná hadice s polyuretanovou výstelkou je určená pro dopravu a sání abrazivních materiálů jako je cement, písek, skleněné střepy, kovové třísky . Popis produktu: Velmi flexibilní hadice s vlnitým povrchem určená pro sání a výtlak olejů a jiných ropných . Sání a výtlak vody, kapalin a kaší v průmyslu, zemědělství a stavebnictví. TMS - tlakosací hadice pro oleje. Ceny jsou uvedeny za 1m hadice.


Potřebný počet metrů lze objednat zadáním čísla do kolonky Množství. CHEMITEC CONVO PTFE M SPL 0X PVDF.

Spirálovitě zvlněná PTFE ( polytetrafluoretylen) tlakosací hadice se středně silnou stěnou, s vnějším drátem na po. Jedná se o univerzální hadici nejlepší jakosti pro obsluhu různých aplikací . Prodej hadic a příslušenství v Ústeckém kraji a okolí. Pneumatická přeprava abrazivních materiálů. Hadice pro benzíny a oleje – plastové. Díky kombinaci texilního opletu a kovové spirály má hadice podobné vlastnosti jako pryžová tlakosací hadice.


Sací kalová hadice Medium SE. Velmi elastická nárazuvzdorná tlakosací hadice. Dodávají tlakové a tlakosací hadice vč. Hadici lze také použít na zavlažování, zahradnictví, dopravu vody v průmyslu a zemědělství.


Stroje, zařízení a součásti - prodej. Elektrovodivá tlakosací hadice ke stáčení a nasávání pohonných hmot (BA, NM) o celkové délce metry a průměru DN 8 osazená ks koncovkou s. Díky spirále hadice zaručuje dobrý průtok kapalin a neláme se. Velice flexibilní hadice je určena pro tlakosací aplikace s potravinářskými oleji,. Součástí dodávky je průhledná tlakosací hadice o délce cca 150cm.


Profesionálne hadice pre sanie a výtlak kvapalín a kašovitej vody s drobným.

Specializace na hadice – vzduchotechnické hadice, hadice na tekutiny, vzduch, sypké látky, kyseliny. Dodáváme tlakové a tlakosací hadice vč. Vysoká pevnost v tahu, odolnost . Speciální směs dává těmto hadicím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky