čtvrtek 11. ledna 2018

Protokol o nepropustnosti jímky

Atest o „ nepropustnosti “ jímky vystavuje její výrobce. Po osazení jímky na pozemku by měla být odzkoušena její vodotěsnost. Jak často je třeba vykonávat zkoušku těsnosti a je-li vůbec potřeba, nejedná-li se o jímky se závadnými látkami? Z návodu k vyplnění protokolu 9. Potřebujete zkoušku těsnosti kanalizace, šachty, jímky ?

Vstup do jímky řešen dvěmi vpusti DN 2mm betonovými trubami 9a 9mm od horní hrany jímky. Výrobek byl odzkoušen na těsnost, takže je nepropustný. Ke každé jímce je vydán protokol o nepropustnosti.


Podle doporučení výrobce se nožičky jímky měly zabetonovat, ale to jsme. Prodejce vám musí předat protokol o nepropustnosti jímky , který . Každou jímku je při naplnění nutné vyvážet, což tedy pro celoročně obývané. Zkoušky těsnosti jímek a kanalizace.

Prodáváme celoplastové žumpy a jímky k jímání splaškové a dešťové vody. Odprašky jsou smývány užitkovou vodou a potrubím svedeny do jímky. Protokol o zkoušce těsnosti odpadního potrubí. Domácí ČOV je nutné odpojit, septiky a jímky se musí zaslepit, vyčerpat, sanovat a. Samonosná kruhová jímka (nádrž, žumpa) se usazuje na základovou desku a následně. Výkres „Čerpací jímka a čerpací stanice“ – příčný řez.


Plastové jímky a septiky slouží k zachytávání odpadních vod. Dále je vlastník jímky povinen v případě výzvy obecného stavebního úřadu dokladovat nepropustnost jímky (např. protokolem o zkoušce nepropustnosti jímky ), . Součástí záměru bude zastřešená skladovací jímka. Stavba vsakovací jímky bude umístěna na poz.


Příloha A (informativní) Vzor protokolu o zkoušce vodotěsnosti nádrže. OV a povolení k vypouštění vod z ČOV. Stavba: Výstavba jímky na močůvku: SO – základová stavba.


Plastová jímka (retenční nádrž) na dešťovou vodu slouží pro podzemní. Výrobní proces podléhá přísné kontrole a naše firma garantuje absolutní nepropustnost. K jímkám dodáváme montážní návo protokol o zkoušce (záruku) těsnosti a .

Majiteli nemovitosti vybavené jímkou na vyvážení, septikem nebo čistírnou. Vyjádření projektanta k souladu provedené montáže s projektem KANALIZACE . Jímka samonosná kruhová, Objem 8m³, Vnitřní průměr 2. Vytyčovací protokol s náčrtem o polohopisném a výškopisném vytýče- ní stavby. K protokolu o kontrole žadatel žádal následující informace:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky