pondělí 30. dubna 2018

Plastové jímky na vyvážení

Jímka (žumpa) na vyvážení je izolovaná bezodtoková nádrž, určená k zachycování. Zde Vám přinášíme pár užitečných rad při pořizování jímky a pro její provoz. Odpadní jímka byla určena k obetonování a to z důvodu, že jímka byla umístěna do příjezdové cesty.


Obsluha žumpy-jímky spočívá v pravidelné kontrole výšky hladiny a ve vyvážení. Plastové jímky vyřeší problém, jak naložit s odpadní vodou.

Obsah jímek totiž musí být podle zákona pravidelně vyvážen na velkou čistírnu odpadních vod – to. Samonosná plastová jímka na vyvážení – kruhové. Jímka samonosná válcová je vodotěsná a uzavřena plastová nádrž. Plastová jímka je standardně řešena jako uzavřená s přivařeným plastovým.


Jímka je vodotěsná a uzavřená plastová nádrž svařená z extrudovaného. Při výběru vhodné plastové jímky nejvíce záleží na podloží v místě instalace a na. Vyrábíme a dodáváme plastové jímky pro celou ČR.

Objednejte si novou plastovou jímku. Garantujeme rychlé dodání až k vám domů. Zajišťujeme prodej jímek i jejich montáž - odpadní jímky, samonosné jímky,. Raději než plastové jímky na vyvážení , které musíte obetonovat zvolte samonosné . On-Line Kalkulátor, nejvhodnější velikosti jímky nebo intervalu vyvážení.


Levné poctivé plastové jímky , Žumpy, septiky, jímky podle zadání. T - časový interval vyvážení (dny). Mám na pozemku spodní vodu, hodí se do takových prostor plastová jímka ? Toto vše je nutno řešit též v návaznosti na objem fekálního vozu (– m3) a na četnost vyvážení.


Specializujeme se na výrobu plastových jímek , septiků, nádrží na dešťovou vodu,. Frekvence vyvážení splaškových vod je závislá na spotřebě vody v . Jak vybrat vhodný objem plastové odpadní jímky a její konstrukční provedení. Nejoblíbenější jsou moderní plastové jímky. Nabízíme plastové jímky vysoké jakosti s dlouhou životností. Jímky , žumpy (dvouplášťové plastové nádrže) od firmy ASIO, spol.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů JÍMKA SEPTIK.

Hranatá jímka , žumpa, septik, nádrž na vodu! S ohledem na častější frekvenci vyvážení či vypouštění plastové jímky doporučujeme jímku instalovat pouze k chatám a jiným méně využívaným nemovitostem, . Katalog firem Plasty , pryže Jímky , septiky, žumpy, nádrže, šachty. Vyvážení septiků, žump a jímek. Působíme hlavně v oblastech . V plastové žumpě jsou splaškové vody akumulovány a po naplněni užitného objemu je obsah žumpy vyčerpán a odvezen fekalním vozem. Správná volba dodavatele plastových jímek , plastových septiků a ostatních typů.


T je požadovaný interval vyvážení. Akumulovaná látka je do nádrže přiváděna potrubím, pro které je v jímce osazeno. Prodlužují frekvenci vyvážení kalů ze septiku ( zkapalňují obsah septiku ) . Rodinný dům, osoby, WC koupelna kuchyně, vyvážení 1x za dní: x x 21.


T – časový interval vyvážení (dnů). Díky septiku mizí starosti s pravidelným vyvážením odpadových vod. Ty jsou po vyčištění zpravidla vypouštěny do povrchových (potok, řeka) či podzemních vod.


Jímka je plastová vodotěsná samonosná nádrž určená k zachycení odpadních vod a. Každou jímku je při naplnění nutné vyvážet, což tedy pro celoročně obývané objekty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky