pondělí 30. dubna 2018

Rotační vývěva

První mechanickou vývěvu sestrojil v 17. Vývěva rotační olejová Lavat, jednokomorová. Vysoce výkonná, kompaktní, dvoustupňová, rotační pumpa pro experimenty s vakuem. S pojistkou proti přehřátí, ruční, vzduchem chlazená, s manometrem a . Tyto vývěvy jsou základním druhem vývěv pro získávání hrubého vakua nebo pro předčerpání vývěv pro vysoké vakuum.


Prostředkem k získávání vakua je vývěva , kterou lze v zásadě považovat za.

A: Schéma dvoustupňové rotační olejové vývěvy , B: fotografie rotační olejové. Rotační lamelová technologie umožňuje technicky jednoduchou konstrukci vývěv. Trvale vysoká hladina vakua v nepřetržitém provozu je garantována . Vývěvy slouží k čerpání vakuových aparatur. Základní informace najdete v PDF souboru níže.


Uvedená vyobrazení jsou orientační a mohou podléhat změnám. Výkonná elektrická rotační vývěva s automatickým ventilem balastních plynů. Dvoustupňové vakuové rotační olejové vývěvy řady DS (Dual Stage) firmy Agilent Technologies díky své jednoduché a vysoce spolehlivé konstrukci poskytují . Spusťte rotační vývěvu a páku nastavte do polohy (vývěva čerpá pouze přívodní hadici), stisknutím tlačítka aparaturu zavzdušněte a .

Prodej, servis a opravy průmyslových vývěv téměř všech značek zajišťuje VAKUUM. Rotační olejové vývěvy se vyznačují vysokou výkonností, spolehlivostí a . Osvědčené olejové rotační lamelové vývěvy řady Rjsou jednostupňové vývěvy pro široké. BOC Edwards představil v letošním roce další vývěvu řady suchých šnekových.


Dosažitelné vakuum 4x10-hPa. Charakteristika: menší spotřeba vzudchu než vakuuová pumpa s frekvenčním . Olej určitě, od toho se to jmenuje rotační olejová vývěva , ale voda? Rotační vývěva je vhodná k upevnění bloku materiálu, který má být opracován. Nesnažil se to někdo použít jako zahradní čerpadlo?


Naše rotační suché vývěvy pracují bez přívodu vody nebo oleje. Nízké nároky na údržbu, dobrý poměr vakua. Tyto jednostupňové rotační olejové vývěvy s lopatkami jsou opatřeny EEC motory , přímo připojenými k pumpě přes flexibilní spojku.


Olejová rotační vývěva firmy VALUE je schopna dosáhnout absolutního vakua v jednotkách cca Pa. Je vhodná pro odsávání vzduchu z uzavřených prostor . V brmlabu v současné době máme k dispozici dvě rotační vývěvy po generálce. Rotační vodokružná vývěva (včetně kompletní spojky a krytu spojky) na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky