pátek 29. června 2018

Dražice záruka

Zaregistrujte se a získejte prodlouženou záruku na vnitřní nádobu ohřívače! Na základě ochranné známky DZD prodávající poskytne kupujícímu (spotřebiteli) na zakoupený výrobek prodlouženou záruku v trvání měsíců na vnitřní . Tato nabídka je samostatně neprodejná, platí pouze na území České republiky a vztahuje se pouze na výrobky z oficiální. Jako důkaz dlouhé životnosti a kvality nyní dostanete zdarma 5letou záruku na nádobu bojleru.


Podmienky pre uplatnenie záruky : záručný list musí byť správne vyplnený ( potvrdený dátum predaja a montáže ) alebo doklad o kúpe. Dražice - let záruka na nádobu.

Záruka se vztahuje na závady způsobené chybou výroby nebo vadou materiálu. Popis: Prodám zánovní, málo používaný . Firma DZD poskytuje prodlouženou záruku v délce let na nádobu ohřívače a 2. Domů náhradní díly - dz dražice. MARO - voda, topení, plyn, koupelny. Elektrický akumulačný ohrievač, určený pre zavesenie na stenu, objem 1l.


Vysoká technická úroveň ohrievačov je daná použitím najnovších technológií. Predĺžená kompletná záruka na rokov na kompresor tepelného čerpadla. Môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systéme.

Závesný, zvislý – umiestnenie pod umývadlo. Servis je zabezpečený po celom. Uživatelské hodnocení a recenze na Ohřívač vody DRAŽICE OKCE 125. Kompletní informace k výběru.


Dostupnost: Skladem u dodavatele. Výborná kvalita a spoľahlivosť. Garantovaná dlhodobá životnosť.


Výrobce tepelných čerpadel NIBE dává spotřebiteli záruku roky a po jejím skončení poskytujeme další roky. PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA ROKY NA NÁDOBU! Prodloužená kompletní záruka na let na celé tepelné čerpadlo za 3. Séria, Stacionárne zásobníky TÚV valcové, smalt,ohrevné teleso. Hloubka 5mm Hmotnost ohřívače bez v. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Standardní záruky klíčových komponent jsou let a lze je prodloužit za zlomek ceny až na celou dobu plánovaného . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Mountfiel a. Nabízíme výrobu ohřívačů vody a. Bazarové zboží se zárukou Zboží, které jinde neseženete O mně Komentáře Přidat Karla do oblíbených Kontakt Více o Karlovi Elektrický . Baterie vanová nástěnná s otočným ramínkem podle výběru - s roztečí 150mm - záruka na kartuši let - místo tlakového ventilu (přepínání na sprchu) - OTOČNÝ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky