čtvrtek 28. června 2018

Odstávka vody praha 10

Aktuality › Havárie vody › Aktuální havárie. Přehled řešených havárií k 10. Prahou jsou naplánovány letní odstávky teplé vody. Praha – Strašnice, Malešice.


Včera například začala odstávka dodávky tepla pro Prahu z Teplárny Energotrans. Jun Letní odstávky teplé vody se v Praze se dotknou poloviny domácností.

Aktuálně: Výpadek tepla a teplé vody v oblasti Prahy. Jul Vzhledem k plánovaným opravám a údržbovým pracím společnosti Pražská teplárenská, bude přerušena dodávka tepelné energie pro ohřev . Pražské vodovody a kanalizace nabízejí svým zákazníkům novou službu. Kauza Horský hotel Prahy : Děti mohly pít „otrávenou“ vodu pět let, proč to . Jun Odstávku Pražská teplárenská naplánovala od 10. O plánovaných termínech letních odstávek informuje PTAS dopředu.


Další informace o odstávkách lze získat na zákaznické lince Pražské teplárenské, a. Kvůli údržbě je mimo provoz hlavní zdroj horké vody pro Prahu.

Káraném od :do hodin. Jun Informace o letních odstávkách Pražské teplárenské, a. V případě, že daná havárie má ve sloupci Vliv uvedeno „Ano” můžete rozkliknutím zobrazit seznam adres s přerušenou nebo omezenou dodávkou vody touto . Jul Prázdninové odstávky teplé vody ohlásila společnost Pražská teplárenská na přelom července a srpna. Pro jistotu uvedla delší termíny, ale v . Poruchy v dodávkách vody na veřejné části vodovodu. Sep Na odstávky vody vás upozorní SMS služba. Konkrétní termíny odstávek jsou uvedeny v tabulce.


Získáte tak informace o haváriích a plánovaných odstávkách vody , které se týkají vámi zvolené oblasti, a to zcela BEZPLATNĚ přímo do vašeho mobilu. V sekci „ havárie vody “ lze nalézt nejen přesný popis zasažené. Jan Nepoteče voda na WC, problém bude s. Důvodem je havárie ve výkopu . Více info a seznam ulic, kterých se odstávka vody bude týkat najdete ZDE. Jun V několika částech Prahy nepoteče v létě po dobu několika dní teplá voda.


Nejvíce odstávek je koncentrováno ve dnech 10. Jun V letních měsících jsou opravy pražské vodohospodářské sítě v plném proudu. PŘEHLED LOKALIT A TERMÍNY LETNÍCH ODSTÁVEK V MČ PRAHA 4. Krč VS- oblas ulic Bernolákova, Ružinovská a Hurbanova, 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky