pátek 27. července 2018

Dražice 80l

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Elektrický akumulační ohřívač, určený pro zavěšení na zeď o objemu litrů. Vnitřní nádoba ohřívače je vyrobena ze speciálního ocelového plechu, který je . Maximální provozní tlak nádoby: MPa. Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem l.

TECHNICKÉ PARAMETRY: Výška: 7mm. Elektrické akumulačné ohrievače určené na zavesenie na stenu s objemom 50- 2litrov. Vodorovné rozstupy kotevných skrutiek (4mm) výrobca zachováva . DRAŽICE OKC kombinēts ūdens sildītājs L. Tradiční český výrobce bojlerů.


Bojlery, se kterými budete spokojeni. Pirkomės sau, bet taip ir neprireikė. Viac ako spoľahlivosť -.

Vertikalus elektrinis vandens šildytuvas, tinkamas montavimuiarti vandens šaltinių (zonoje 1), dėl aukštos elektrosaugos klasės (IP 45). Aukštas technologijų lygis ir poliuretaninė šilumos izoliacija. Kombinētie boileri ūdensapgādei no vadošajiem ražotājiem – SANEL.


W, Vertikalus, Matmenys 524x757mm, Apsaugotas . Dražice kombinētais ūdens sildītājs vert. OKHE ONE ohřívač vody elektrický svislý OKHE ONE 10 80l , 2kW. Tipas, OKC8 OKC10 OKC12 OKC16 OKC200.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Kvalitní nerezový ohřívač V objemech 8 1a 1l . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Konstrukce ohřívače vody: zásobníkovýPoloha instalace: svislý (vertikální)Typ instalace: závěsný na zeďObjem (l): 80Min. Ohřívač vody PCU-R je optimální volbou nepřímotopného ohřívače vody, který lze jednoduše napojit na stávající kotel na dřevo, elektriku, plyn či topný olej.


Nerezový ohrievač vody PCU-R 80. Ohřev zajišťuje keramické topné těleso, . Popis Elektrický plochý ohrievač vhodný na inštaláciu v obmedzených priestoroch, umožňuje rýchly . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy,.

Montavimo tipas: Vertikalus . Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, . Také si již život bez teplé vody nedokážete představit? Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn. Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu.


Nepřímotopný ohřívač vody je určen pro rodinné domy - Ohřívač vody PCU-R optimální volbu nepřímotopného ohřívače vody, který můžete jednoduše napojit . Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky