pátek 27. července 2018

Drtič ovoce výroba

Potřebuji si udělat nějaký jednoduchý drtič ovoce , mám přírubový motor a. Koupím drtič ovoce , mlýnek na ovoce, šroťák na ovoce, nejlépe na elektrický pohon, může být i s. Prodám nový drtič na ovoce ( výroba moštů, kvasu apod.). Ještě to chce vychytat pár much, jako mezera . Tyto stroje budou dělat požadovanou práci rychle a efektivně a ovoce , produkovat v konzistenci vhodné pro lisování.

Hoby - Manuální drtič pro domácí výrobce. Tento stroj je kombinovaný drtič a lis na ovoce. Konstrukčně je toto zařízení řešeno, jako jeden stroj. Obsluha není náročná a zvládne ji jeden člověk. Naše cidérky (linky pro výrobu nápoje cider) CiderLine jsou vybavené kvalitním zařízením pro mytí a drcení ovoce před lisováním moštu.


Reportáž o výrobě drtiče na ovoce a úprava zakoupeného lisu. Pro drcení je vhodné téměř veškeré ovoce a zelenina např.

TYPYDRTIČŮ Při domácím zpracování ovoce na mošt se nejčastěji používá drtič : a) válcový, b) diskový, c) s rotujícím nožem. Drtič a lis ovoce DRTIČ OVOCE. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů drtic ovoce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Možná by se vám hodil drtič ovoce. Ideální hrubost pro následné lisování.


DOPORUČENÍ VÝROBCE : VÝKON MOTORU. Ale nejak se mi zda, ze nabidka drticu a srotovniku na ovoce neni moc siroka. Ruční drtič ovoce s upevněním na koš.


Elektrický drtič ovoce 75kw 380V. Výroba nejrůznějších kovových dílů a součástí. Nabízíme výrobky pro lisování šťáv z ovoce. Jedná se o lisy na ovoce a drtič. Všechny výrobky splňují standardy pro použití v potravinářství.


Jednou z novinek v našem doplňkovém sortimentu je kvalitní drtič na ovoce.

Celo -nerezová konstrukce, sestává ze stabilního rámu, elektromotoru s nožovou . Ruční lis JK slouží k lisování šťávy z rozdrceného ovoce. Tento produkt je určen k drcení ovoce pomocí běžné elektrické vrtačky. Kromě toho podrcené ovoce lisuji v pytli z umělohmotné síťoviny, která se vkládá do oken jako ochrana před hmyzem. Na pytel s drceným ovocem pokládám .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky