středa 5. září 2018

Dřez s vaničkou

Zvažujete, že si do kuchyně umístíte granitový dřez s vaničkou a odkapem? Máte prostornější kuchyň a často umýváte malé množství nádobí? Kam s čerstvě umytým nádobím?


Přiznejme si, že mytí nádobí většinou nepatří mezi oblíbené . Kombinace kuchyňského dřezu s odkapem a kuchyňského dřezu s vaničkou , dala vzniknout výbornému řešení prostoru.

Kuchyňské dřezy s vaničkou a . Nerezové dřezy s odkapem a vaničkou jsou vhodné do všech prostorných kuchyňských linek. Separátní prostor vaničky dřezu je jako stvořený k mytí malých předmětů, ovoce či zeleniny. Právě takovým disponují atraktivní nerezové dřezy s vaničkou.


Rádi bychom Vám nyní představili kuchyňský dřez bez kompromisů - kuchyňský granitový dřez s vaničkou a odkapem. Tato kombinace Vám přináší řadu výhod . Typ dřezu jednodřez s vaničkou.

Novaservis dřezy jsou vyráběny dle technologie, která vytváří kompozit žuly, křemene, syntetických pryskyřic a jiných vhodných materiálů. Vám představují královský model mezi nerezovými kuchyňskými dřezy Aqualine - jedná se o jediný výrobek z této produktové řady, který je . Akční set dřezu s odkapem a vaničkou a dřezové baterie si pro jeho účelnost zamilujete. Malá vanička vám skvěle poslouží pro odkládání drobných předmětů. Součástí je sifon a automatická výpusť. V naší nabídce najdete granitové dřezy nejrůznějších barev, tvarů i dřezy vybavené praktickými prvky, jakými jsou například užitečná vanička.


NOVASERVIS GRANITOVÝ DŘEZ S VANIČKOU ODKAPEM MAGRANIT GRAFIT S PŘEPADEMPopis výrobku : NOVASERVIS GRANITOVÝ DŘEZ S. Ke dřezům skvěle ladí granitové dřezové baterie a. Výška výrobku:5mm Šířka výrobku:9mm. Pořiďte si velký a hluboký dřez , v němž se vám bude dobře manipulovat s. Velmi rádi Vám poskytneme veškeré informace o . Dokonalým doplňkem dřezu jsou designové . Nerezový dřez kuchyňský – dřez s vaničkou a odkapem 970x5mm. Odkap umožňuje pohodlné odkládaní . Dřez pro horní montáž, oboustranný Vyroben z kompozitu křemičitý písek, pojivo a barvivo Vnější rozměr: 7x 5mm Tepelná odolnost 180°C.


Vysoko kvalitná Drezy s vaničkou a odkvapom.

V barevné variantě - METALBLACK. Kvalitní granitový dřez v barvě písek, českého výrobce NOVASERVIS. Granitový dřez Sinks s vaničkou.


Vyberte si granitový jedno a půl komorový dřez. Jsou vhodné pro každý druh kuchyně, jsou kombinací velikosti a funkčnosti. Klasický design, dřez s přídavnou vaničkou a odkapní plochou.


Dřezy s odkapávačem nebo bez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky