pátek 7. září 2018

Dřez tectonite

Ekologická alternativa granitového dřezu se vyznačuje vysokou odolností a dlouhou životností. Tento exkluzívny materiál od spoločnosti Franke je nesmierne odolný a vytvára úžasný minimalistický dizajn. Přemýšlíte o tectonitovém dřezu ? Tento exkluzivní materiál společnosti Franke je neuvěřitelně odolný a umožňuje zajímavá minimalistická provedení.


Vám poradí ako vyberať Kuchynské drezy.

Máte vybrané filtry: tectonite. Zatím jsme ho viděli na výstavě, praktické zkušenosti nemáme - prý je to novinka a zatím mají jenom několik variant, do budoucna by měli . Granitový“ dřez je z epoxidu vysoce plněného ( ) žulovou drtí (též je známý jako plastbeton). Designové kuchyně vyžaduje designové vybavení.


Kuchyňské dřezy dodáváme v provedení jako jednodřezy . Tectonite je v principu skelný laminát. Má speciální povrch s příměsí skelných vláken, je 1 .

Nabízíme moderní tectonitové dřezy Franke. Díky jedinečné struktuře a vzhledu podobnému žule jsou tectonitové dřezy k . Je vyroben ze syntetického materiálu, tzv. Tento moderní dřezový set odpovídá nejnovějším požadavkům v oblasti nábytku a architektonického řešení. Nadchne vás svojí maximální funkčností, . Jde o lehký materiál vyrobený ze syntetického materiálu tzv.


Bezkonkurenční cena, obrovský výběr dřezů u nás s dopravou zdarma! Dobrý den, mám se rozhodnout mezi dřezem Franke fragranite a tecnitone. Lehký, pevný, odolný a flexibilní. Barevná varianta: černá, bílá, kávová, hnědá.


Všechny dřezy jsou dodávány s kompletním příslušenstvím včetně sifonu pro úsporu místa s odbočkou na myčku nádobí. Hledáte ten pravý kuchyňský dřez, který by dokázal dlouhodobě odolat každodennímu náročnému provozu? Je třeba si však uvědomit, že pod tenkou granitovou vrstvou se skrývá de facto plast.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . Patrí medzi najpredávanejšie typy drezov na trhu.

Firma Franke je předním světovým výrobcem dřezů ,vyhlášeným svou kvalitou, . Informace k produktu: Materiál: tectonite. Rozměr venkovní části: 7x 5mm. Dřez je určený pro škříňku od 8mm a jeho hloubka je 2mm. Franke je jediným výrobcem na světě, který používá technologii TECTONITE.


Kvalitné drezy sa akciové ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky