úterý 18. září 2018

Drtič suti půjčovna

Mechanické drtiče betonu jsou vhodné pro demolice a recyklace pro vydrcování betonu a separace armatur. Kde není vhodné použití velikého stacionárního stroje, tam lze použít drtící lžíce,. Vám rádi poradíme v našich půjčovnách. Zpracovává drobnou stavební suť – omítky, cihly, beton a podobné . Naším oborem je prodej, pronájem a servis mobilních třídičů a drtičů , kameniva a sutí MCCLOSKEY, servis a dodávky použitých strojů EXTEC, suť.


Podmínky pronájmu pro nové zákazníky: - platné doklady.

Ověřené informace o firmách z oboru Drtící stroje a drtiče v okrese Hradec Králové a okolí. Nabízíme k pronájmu soupravu drtiče s třídičem, a to buď s obsluhou a nebo pouze se zaškolením obsluhy nájemce a nebo alternativu. Naše půjčovna stavebních strojů má širokou nabídku spolehlivých stavebních strojů připravených ihned pro vaši práci. Bagry, nakladače, válce, pěchy, . Drcení odpadu, třídění suti , betonu či kamene. Pro drcení používáme mobilní čelisťové drtiče , mobilní odrazové drtiče a mobilní hrubotřídiče.


Firma RESTA nabízí mobilní drtiče , mobilní třídiče, drcení kameniva, třídění kameniva, skládkování a ukládání stavebních odpadů, linky pro zpracování . Provádíme recyklaci, drcení stavebního odpadu – stavební suti , betonu, železobetonu, asfaltu odrazovým drtičem Rublle Master RM GO. Pronájem odrazového drtiče RUBBLE MASTER.

Chystáme se bourat a známý nám doporučil zapujčit drtič suti. Používali jste někdo, jak jste byli spokojení a jaak to vyšlo finančně? Jsme půjčovna s dlouholetou tradicí a zkušenostmi, nabízíme jen tu nejlepší techniku pro Vaši spokojenost! Dále provádíme veškeré zemní a výkopové práce, provádíme demolice objektů, drcení a recyklace sutí a kamene, opravy, servis a údržbu veškerých stavebních . Firma nabízí prodej, servis a půjčovnu stavebních strojů - vibrační válce, silniční frézy a finišery.


Nabízíme přistavení kontejnerů na odvoz suti a jiného odpadu. PŮJČOVNA NÁŘADÍ A STAVEBNÍ MECHANIZACE. Stavební mechanizace Stavební výtahy, Shozy suti , Vibrační a hutnící technika, Minirypadla, stave. Disponujeme kompletním vybavením pro recyklaci a třídění stavebních sutí , betonu, . Některé speciální nářadí a stroje potřebujete jen občas.


Přijďte k nám do půjčoven BAUHAUS, kde si potřebné věci můžete půjčit za výhodné ceny. Stavební nářadí, stavební mechanizace, dřevoobráběcí stroje, zahradní technika. Prodám třídičku suti , zeminy, atd. Drtič čelisťový McCloskey C50.


Jádrové vrtání, stěnové řezání, lanové řezání a prodej diamantových nástrojů. Potřebujete si vypůjčit nářadí na rekonstrukci bytu, domu či náročnější stavební . Nabízím k pronajmu nebo k prodeji mobilní pasovou drtičku suti betonu kamení asfaltu. Vhodný pro přesývání zeminy, kompostu, stavební sutě , odpadu.


Půjčovna drtiče dřeva do průměru vstupního materiálu 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky