pondělí 24. září 2018

Ht trubky 125

HT - ODPADNÍ SYSTÉM Z POLYPROPYLÉNU Pod pojmem HT odpadní systém rozumíme soubor výrobků pro vnitřní kanalizaci, které odpovídají současným . Běžná cena: 9Kč s DPH Naše cena: . Při jejich navrhování se vycházelo z požadavků . PCIS1, Čistič HT 1HTRE, Ks, 0. HT odpadní trubky a tvarovky pro připojovací, odpadní, větrací a dešťové potrubí.

Rozměr: foto: je pouze ilustrační – neodpovídá parametrům výrobku. Systém HT odpadního potrubí s hrdlovými spoji je určen pro použití uvnitř . Potrubí je ve třech pevnostních třídách SN 12. Tento systém se dá doplnit o systém revizních a čistících šachet, . Jedinečná redukce z umělé hmoty, která nepotřebuje hrdlo. Skladem vedeme trubky a tvarovky HT v rozměrových řadách 4 5 a 1mm.


Trubky DN 1, DN 1jen na objednávku.

Odpadní trubky a tvarovky jsou určeny k odvádění odpadních vod uvnitř domů a. HT trubky (šedé odpadní, i když v rozměru 1). Univerzální potrubní spojky jsou určeny pro spojování trubek vyrobené z různých materiálů a různých velikostí. Mohou být použity v kanalizaci, stejně jako v . HTEM trubka s hrdlem - DN 40. Trubka PVC 140xmm hrdlovaná, 10Kč.


SYMBOLY A ZKRATKY POUŽITÉ V KATALOGU. Dále v kategorii:Mazadlo pro HT a KG. KGB koleno pro kanalizační potrubí DN 1mm, úhel 15° , barva oranžová.


Odpadní vnitřní redukce do trubky bez hrdla z PP pro HT. Prodám Bruska žirafa na sadrokartony a podlahy. DN až 1mm, používaných v Evropě na rozvody.


Upravená zátka se zatlačí do konce plastové trubky KG nebo HT Ř1mm. Odpadní KG trubka 1- 500mm DOPRAVA ZDARMA Akce Doprava zdarma. HT redukce – varianta A dlouhá, varianta B krátká.


Pro vnitřní rozvody se používají šedé trubky označované jako HT.

HT -Systém ODPADNÍ TRUBKY A TVAROVKY. Kanalizační trubky Ø 1KG . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. NEBAVÍ VÁS SLOŽITĚ HLEDAT JEDNOTLIVÉ TRUBKY ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky