čtvrtek 27. září 2018

Přečerpávací stanice wc

Blesková doprava, poradenství zdarma a možnost osobního odběru. Do toalet napojených na přečerpávací stanici není vhodné splachovat tuhý nebo pevný odpad jiný než toaletní. Komplexní řešení instalace závěsného WC s přečerpáním. Centrální přečerpávací stanice pro odpadní vody s elektrickým krytím IP68. Rok od roku stoupá obliba a využití závěsných WC na úkor dříve.


SANIPRO Silence představuje optimální prostředek pro realizaci WC a koupelny bez vany na libovolném místě Vašeho domova.

SFA Sanicubic WP IP- jednomotorová přečerpávací stanice. Automatická přečerpávací stanice. Malé kompaktní zařízení do míst, kde odpadní vodu nelze vypouštět samospádem. IVABOX je určen pro WC , sprchu, dřez, . SFA SANIBROY Silence je určeno pro přečerpávání splaškové vody z toalety v případech, kdy není možné zajistit pro toaletu odpadní potrubí . SOLOLIFTs možností připojení WC mají . Použití pro WC (až 4x), odpadní vody z koupelny, kuchyně, prádelny.


WENKO, WC prkénko PALMA, Duroplast, barva bílá. ELEKTRICKÝ RADIÁTOR Collum 4.

Prodám přečerpávací stanici Grundfos Multilift M. Eisl jednobarevná WC sedátka s Slow Close, pomalým sklápěním, pouze 69- Kč . Jejich použití je nezbytné tam, kde odpadní voda nemůže být vypouštěna samospádem. Technické údaje: Výsledná dopravní výška čerpadla: 6. Kompaktní přečerpávací stanice na vodu a fekálie. SANICUBIC Classic NM-IPpřečerpávací stanice pro odpadní vodu z objektů.


SFA SANICOMPACT C Eco Silence kompaktní WC s přečerpáním. Model vhodný pro WC a umyvadlo. Přečerpávací zařízení - aktivní ochrana proti zpětnému vzdutí.


NOVA 3pro přečerpávání odpadních vod ze sprch, umyvadel, dřezů. Kalové přečerpávací stanice pro místa, kde odpadní voda nemůže být vypouštěna samospádem. Instalce přímo za WC , akumulace a odčerpávání odpadních . Kalová čerpací stanice Speroni ECO LIFT WC 56 plně automatická stanice. SOTOLIFTje unikátna séria kompaktných prečerpávacích staníc , ktorá umožňuje.


Určen pro WC a jeden zařizovací předmět (např. sprcha, umyvadlo nebo bidet), Fekální přečerpávač GENIX . Zkousel jsem vsechny moyne dostupne WC cistice. FloW - přeČerpávací stanice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky