středa 31. října 2018

Elektroměr na din lištu jednofázový

Elektroměr na din lištu jednofázový

Impulsní výstup pro externí záznam spotřeby např. Wattmetr (měřič spotřeby energie) slouží k měření elektrické energie v . Jedno a třífázové elektronické elektroměry pro . Specializovaný obchod DSTechnik. Připojovací plocha hlavních svorek. Svorky L in, L out, N jsou jasné.


Elektroměr na din lištu jednofázový

Vedle displeje elektrické energie (kWh), může . ELjednofázový elektroměr. Třífázový, až 4-tarifní elektroměr. Jedná se o jednoduchý jednofázový dvoumodulový elektroměr pro montáž na lištu DIN. DIN lištu montáž na elektroměrový kříž.


Jednofázový statický elektroměr AM001L - NEOVĚŘENÝ. Montáž na nosnou TS lištu ( DIN ). Všetky elektromery sú medzinárodne certifikované podľa smernice. Prevádzková teplota: -÷ °C Stupeň krytia: IP 20. Pripojenie: skrutkové svorky mm2. Dvojvodičové prevedenie infraspínača umožňuje jeho zapojenie na miesto akéhokoľvek vypínača bez nútnosti naťahovat tretí vodič.


Elektroměr na din lištu jednofázový

No information is available for this page. Jun Příbuzní bydlí v přízemí a na jejich elektroměru visí i čerpadlo domácí vodárny. Prodám tento podružný jednofázový elektroměr.


Nakupujte Jednofazovy elektromer na din listu analog nejlevněji na trhu. Dvojitý třífázový elektroměr (nebo 6X jednofázový ). Vedle zobrazení elektrické energie (kWh ) může . Elektroměr je chráněn proti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky