pondělí 29. října 2018

Fekální vůz rozměry

Ceník práce sacích vozů, odvozu fekálií a vývozu tukových lapolů. Máme výkonné sací vozy s tlakovou vodou. Vetšina fekálních vozů, nemá větší objem než 12m3! To je dané i tím, že 12mbude vážit 12tun, plus například dalších 12tun samotné auto a takováto vozidla, . Možná vám to přijde zvláštní, ale při výběru velikosti jímky musíte myslet i na velikost fekálního vozu, který je ve vašem okolí k dispozici.


Pokud tedy fekální vůz ve Vašem okolí má 12ma pořídíte si 6mjímku budete muset.

Vyrábíte jímky a ostatní produkty pouze v uvedených rozměrech ? Pro odvoz fekálií a odpadních vod si objednejte fekální vůz s výjezdovým místem Ostrava. Cenu zjistíte na našich stránkách. FEK V3S fekálna cisterna je určený k čerpaniu a odvozu hospodárskych kalov a fekálií na podvozku terénnho automobilu . Pro septik je nutné vyhloubit jámu o rozměru cca 2x(d x š), hloubka záleží . Rozměry - 5x5x5m, Rozměry - 0x5x5m. Hmotnost - 12t, Hmotnost - 1t.


Traktor třídy - Traktor třídy - 0 . WC, vany, umyvadla, dřezy) až po velkoprofilovou kanalizaci maximálních rozměrů.

Nabízíme vám možnost dovozu stavebního materiálu - písek, štěrk, zemina a další. PLASTOVÉ BAZÉNY- s rozměry dle přání zákazníka včetně dodávky . English: Husinec, Prague-East. Fekální vůz (vaše hovna – naše radost).


Kde si již běžný fekální vůz neporadí s odsátím kalů a sedimentů. Vozidlo se vyznačuje malým kompaktním rozměrem , který je vhodný do městské zástavby . L s vývěvou nebo čerpadlem nebo. Technická data pro jednonápravový kejdovač. Hadice pro fekální vozy, těžká a vyztužená, velmi ohebná.


Náprava hraje důležitou roli při podpoře aplikovaného zatížení, ale také pro naprosto bezpečné brzdění vozidla. Zatížení i tlak v důsledku pohybů hmoty uvnitř . Tento vůz má ke svému podvozku přimontovanou nádrž, do které se splašky z . Praktik (P) je vůz užitkový se zvětšeným nákladovým prostorem, kterého bylo. Postavené auto má rozměr 1. Sací potrubí s koncovkou A1pro fekální vozy. Sací nástavba vhodná pro práci v městských. Praga V3S fekální vůz ČSLA Abrex.


Homologace fekálního vozu - každý fekální vůz je homologován pro provoz na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky