pondělí 29. října 2018

Připojení pračky na odpad

Příslušenství pro instalaci pračky Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat. Máte-li však odpad připravený přímo ve zdi nebo na sifonu umyvadla. V dneším díle se podíváme na správné zapojení pračky.


Pro někoho možná banální záležitost, ale historek o pomlácené koupelně je stále . Montážní sada pro postavení sušičky prádla na pračku.

To je praktické zejména z důvodů ušetření prostoru v místnosti a navíc se při vkládání a vyndávání . Připojení myčky, pračky na odpad ? Zapojení pračky a sušičky snadno a rychle! Během instalace však může nastat řada komplikací - problém může být především s napojením pračky na odpad u starších domů a bytů, . Pořídili jste si novou pračku a chcete ji zapojit sami bez pomoci odborníků. Teď zbývá vyřešit odpad z pračky , resp.


Rozměr závitu: GMateriál: plastKolínko napojení odpadu pračky (myčky) Rozměr : bílá $ Pata :výpustě, odpady.

Už delší dobu bojuju s odpadem od pračky , v bytě sme měli v koupelně. Přestěhovala jsem se do nového bytu. Instalatér mi pračku zapojil tak, že odpadová trubice je . Přehrajte si naše výukové video a. Dělali nám nedávno vodoinstalace a odpady.


Na odpad , kam přijde připojit odpadní roura od pračky a od myčky instalatér nasadil takové jako ventilky s kuličkou . Na fotografii je stávající stav: obyčejný plastový sifon pod umyvadlem a vedle stojí pračka s odpadní hadicí, kterou běžně věšíme n. Slouží k připojení odpadu z pračky a sušičky do jednoho podomítkového sifonu. K připojení pračky a sušičky na jeden odpad. Máme v koupelně u pračky i tu díru na odpad z pračky , ale na hadici z pračky je zakončení jen takovým gumovým kroužkem, žádný závit, nic. Je na to nejaký kus (z plastu).


HL připojovací koleno pro pračku s připojením na hadici – 13mm. Kludi odtokový odpad rovný, se zalemovaným okrajem, x 2mm. Dobrý den, potřeboval bych: 1. Zapojit odpad , samostatný odvod podle mého není, . Ahoj, máme na jeden odpad napojený dřez, pračku i myčku.

Musí se tam místo připojení na myčku dát T kus. Práce pro instalatéra na hodinku. Před připojením pračky si pečlivě přečtěte pokyny k používání. Připevněte odtokovou hadici k odpadu.


Napojení dalších spotřebičů na odpad není problém. Každý drtič je vybaven dvěma vstupy, které je možno využít k . Pračka se během provozu pohybuje. Pro snadné připojení umyvadla.


Původně: Kč Ušetříte: Kč (– ). Pro připojení pračky , myčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky