úterý 30. října 2018

Solární sprcha kempová 40 l vak závěsná

Na podzim vak necháte vyschnout, sbalíte ho a máte jej připravený na další sezonu. Vak jednoduše naplníte vodou, necháte ho vystavený slunečnímu záření a poté se můžete komfortně osprchovat. Solární sprcha - závěsná o obsahu litrů.


Kvalitný pevný vak vhodný aj ako solárna sprcha od nemeckej firmy MFH. Popis:Vonkajšia praktická závesná solárna sprcha o objeme 40Litrov vody.

Základem jsou tři součásti, vak , hadice a ventil s koncovkou. Vak na vodu, který je jako hlavní a největší součást, je černé barvy. Stabilní závěsné držadlo Abyste mohli sprchu použít, připevněte vak pomocí . Solar Shower heat collecting base. Tato přenosná kempová sprcha je neocenitelná při kempování nebo pěší turistice. Jelikož je sprcha vyrobena z vysoce kvalitního PVC materiálu, je odolná vůči . STZAHRADNÍ TURISTICKÁ SPRCHA L SOLÁRNÍ.


VAKUOVÝ PYTEL NA POVĚŠENÍ VAK 1x 70cm PYTLE.

Kempová solární sprcha - L - přenosný vak od vidaXL. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Prodám - ZAHRADNÍ KEMPOVÁ TURISTICKÁ SPRCHA L SOLÁRNÍ , lokalita.


Tip: Před prvním použitím sprchu vyčistěte – naplňte vak teplou vodou a . Přenosná solární sprcha l : doručení domů nebo na prodejnu. Díky černé přední straně se voda ohřeje až na °C. Sprcha je lehká, malá a skladná. Pevný vak vhodný také jako solární sprcha od německé firmy MFH.


Vak se jednoduše naplní vodou, nechá se vystavený slunečnímu záření a poté už se dá komfortně. Nová velikost solárních kempových sprch. Tento l vak ( podobně jako 20l). Venkovní praktická závěsná solární sprcha o objemu litrů vody. V nabídce pro vás máme solární sprchu v provedení 10L , 20L a. Outdoorová solární sprcha l. Nafukovací sofa Lazy Bag vak laybag pufa lazypuff.


Závěsné kapsy na pěstování rostlin. Speedshower disponuje l veľkou plastovou nádržkou,.

Kosmetická taška na cestování - závěsná a poštovné ZDARMA! Praktická a skladná solární sprcha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky